Personlige assistenter søkes til gutt på 10 år

Vi søker etter en personlig assistenter til en 10 år gammel gutt som bor sammen med sine to brødre og mor. Guttens mor vil fungere som din arbeidsleder, men Aberia er arbeidsgiver.

Guttens største interesser er play station, fotball, bmx sykkel, bygge hytte, fiske, bade, leke med venner – dette er stort sett dette han bruker fritiden sin på. Han er opptatt av å lære nye ting, og er en utforskende og nysgjerrig person. Han liker godt å gjøre ulike aktiviteter som gir ny kunnskap og fysisk aktivitet, for eksempel luftgevær, klatrevegg og liknende. Han er også glad i å tilbringe en del tid hjemme, både inne og på uteområdet.

Dine arbeidsoppgaver vil være å være en god venn med godt humør som hjelper til med å gjøre hverdagen rolig, stabil og god. Gutten mestrer det meste selv, men trenger hjelp til å regulere seg i forhold til sin diagnose

Vi ser etter en person som har mye energi og som er initiativrik, impulsiv og har et åpent sinn.

Det er helt nødvendig med førerkort klasse B. Søker må disponere egen bil, da familiens eiendom kan være vanskelig å ankomme til fots.

Vi er på utkikk etter 2 faste ansatte og 2 tilkallingsvikarer.

Arbeidstiden er om morgenen og om ettermiddagene. Det vil også værer helgevakter.

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsene over og tenker at dette er jobben for deg, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen. Vi ønsker at du legger inn så mye informasjon som mulig, slik at vi får riktig inntrykk av deg som søker. Vi behandler søknader fortløpende og ønsker tiltredelse snarest mulig, så vi anbefaler å sende søknad allerede i dag.

Vi gjør oppmerksom på at det kreves oppdatert politiattest av de som tilsettes.

https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=217378630