Vi nærmer oss den beste tiden på året – vår høysesong! På våren når solen titter frem fylles butikkene våre av fantastiske kunder som vil plante, dyrke og dekorere hjemmet og hagen. Nå søker vi etter engasjerte medarbeidere som står klare til å ta imot alle våre kunder, for å bidra til de beste kundeopplevelsene!

Er du positiv og glad i mennesker? Trives du med å skape bra kundemøter og ønsker å gi det lille ekstra for å gi kunden en bra opplevelse? Da er det akkurat deg vi vil jobbe sammen med i vår sesong!

Plantasjen Kongsvinger søker to kasserere til å jobbe sesong i 10% stilling fra 30.4.23 til 30.7.23.

Vi søker dyktige:

Arbeidsoppgaver

I høysesong er det full fart i butikken med kunder som trenger tips, råd og inspirasjon. Ditt hovedfokus vil være å gi våre kunder en utmerket handleopplevelse. Dine viktigste arbeidsoppgaver består av salg og kundeveiledning, varepåfyll, plantestell og kassearbeid. Utover dette bidrar du sammen med dine herlige kollegaer til en ryddig og kommersiell butikk.

Dine kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Å jobbe med oss i Plantasjen passer deg som liker mennesker og kundekontakt og som sprer glede til kunder og kollegaer. Du motiveres av salg og å skape gode resultater og ser løsninger framfor problemer.
Du er utadvendt, effektiv og trives med å holde et høyt arbeidstempo.

Vi verdsetter intiativ, struktur og fleksibilitet. Vi har varierende arbeidstider og du må kunne jobbe både dagtid, kveldstid og helg. 

Søkere med erfaring fra detaljhandel og/eller servicebransjen vil foretrekkes.

 

Vi tilbyr: 
Spennede og varierte arbeidsoppgaver innenfor Nordens største hagesenterkjede der du har gode utviklings og karrieremuligheter.

Plantasjen er en sosial arbeidsplass og du vil jobbe sammen med mange hyggelige kollegaer.

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Vi intervjuer løpende, registrer derfor din søknad allerede i dag! 

I neste steg vil du svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring.

For å sikre en objektiv, kompetansebasert og ikke-diskriminerende prosess benytter Plantasjen seg av arbeidspsykologiske tester som vi vil få tilsendt når du har søkt jobb hos oss. Mer informasjon og rundt dette sendes til din registrerte mailadresse.