Er du positiv, løsningsorientert og har lyst på en deltidsstilling? EXTRA Sand søker ny servicemedarbeider i 40% stilling. Dette er en av våre nyere butikker med oppgradert profil og god lokasjon på Sagstua. Vi er opptatt av å gi kundene våre super service, så det er viktig at du trives med å gi god kundeservice. De er ønskelig at du er fleksibel på arbeidstider. Høres dette ut som noe du har lyst til, håper vi du vil søke:-)

 

Søknadsfrist: 02.08.21

 

Arbeidsoppgaver:
Salg, service og god veiledning kommer aller først. Dine arbeidsoppgaver vil også være kassearbeid, varemottak, varepåfylling og annet forefallende arbeid i butikk 

 

Hva ønsker vi av deg?

  • Du er blid og positiv med godt humør i møte med nye mennesker.
  • Det å yte service liker du godt og du trives også i “selgerrollen”.
  • Som type er du ansvarsbevisst og fleksibel.
  • Du trives med fysisk butikkarbeid.
  • Du må ha fylt 18 år og du snakker godt norsk.
  • Erfaring fra butikk er ikke et krav.


Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! Her får du mulighet til å komme inn i en kjede i vekst med høy fokus på ansatte som setter KUNDEN FØRST, motivasjon og kundelojalitet. I Coop Øst finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og har ansatt goder som firmahytter både på Beitostølen og Hafjell. 

 

Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen.

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese søknaden din!

Arbeidsplassene i Coop Øst skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.
 

https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=225641661