Vi søker etter deg som synes det høres spennende ut med industriell produksjon av treprodukter. 

Vi på Moelven Profil trenger dyktige produksjonsmedarbeidere som tar initiativ og synes det er spennende å sørge for et godt arbeidsmiljø og god produksjon i våre produksjonslinjer. Moelven satser offensivt, noe som fører til at vi har mange spennende prosjekter foran oss. Vi produserer bærekraftige produkter som verden trenger.

Arbeidsoppgaver

Det er en fordel med erfaring som maskinoperatør innen produksjon, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du har god teknisk innsikt og raskt opparbeider forståelse for hvordan moderne produksjonsutstyr fungerer. Kompetanse innen drift- og innstilling av høvler er også kvalifikasjoner vi gjerne ser etter. Truckførersertifikat T1, T2 og T4 er ønskelig, men nødvendig kurs vil eventuelt bli gitt.

Hvem er du?

Som person ønsker vi at du er selvgående, kreativ og nysgjerrig, med et ønske om å utvide eget kunnskapsnivå. Har du også godt humør og pågangsmot kommer vi langt.
Sikkerhet på arbeidsplassen er viktig for oss, og du må derfor ha forståelse for viktigheten av sikkerheten for både deg selv og dine kollegaer. 

Stillingen innebærer arbeid i en to-skifts ordning.

Hos oss får du

Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsordninger, spennende oppgaver og gode utviklingsmuligheter.  I tillegg kan vi friste med en trygg og stabil arbeidsplass med fokus på trivsel og sikkerhet, hyggelige kollegaer og gode fremtidsutsikter.

Det vil gjøres forløpende intervjuer og vurderinger. 

Kontaktinformasjon

Vidar Svartkjønnli, HR og Økonomisjef, 92201316, vidar.svartkjonnli@moelven.no

Arbeidssted

Industrivegen 46
2260 Kirkenær

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Moelven Profil AS

Referansenr.: 4818816253
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 16.06.2024