Om oss

 
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Nå trenger vi to dyktige prosjektledere til Innlandet som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere. 
Du vil bli en del av et arbeidsmiljø som består av medarbeidere med høy fagkompetanse og stort engasjement, og du vil få jobbe i team med noen av våre aller mest erfarne prosjektledere. 

Hva kan vi tilby?

 
I tillegg til gode utviklingsmuligheter og faglig dyktige kolleger, kan vi tilby deg mange goder som vi anser som sentrale i et godt arbeidsforhold. Hos oss får du stor grad av frihet til å planlegge og gjennomføre egen arbeidsdag, – som betyr både fleksitid og muligheter for å jobbe noe hjemmefra.
 
Vi har også personalbillett med GO Ahead, SJ NORD og VY sine tog, svært gode pensjons – og forsikringsordninger, sommer – og vintertid, betalt lunsjtid, samt gode permisjonsordninger. 
 

Som prosjektleder Innlandet vil du møte på mange interessante utfordringer

 

  • Som prosjektleder vil du ha ansvaret for å følge opp og lede prosjekterings- og byggeprosesser, samt overlevere det ferdige anlegget til driftsorganisasjonen.  
  • Du vil også være ansvarlig for å inngå avtaler og kontrakter med rådgivende ingeniører og entreprenører på vegne av Bane NOR.  
  • Videre vil du ha ansvaret for oppfølging av entrepriser med hensyn til sikkerhet og kvalitet, fremdrift og kostnad, samt endrings- og avviksbehandling.  
  • Du vil lede og motivere teamet til å jobbe i samme retning, samt sørge for godt samarbeid med andre i organisasjonen og med eksterne interessenter og samarbeidspartnere.  

 

For å lykkes og trives tror vi du kjenner deg igjen i dette

 
 

  • Vi søker deg med høyere utdanning på Master eller Bachelornivå innen ingeniørfaget.
  • Det er ønskelig med erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre innenfor samferdselsanlegg.  
  • Du har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig på norsk, og du behersker dataverktøy som er nødvendig for stillingen.  
  • Du liker å jobbe systematisk og målrettet for å oppnå gode resultater.  
  • I tillegg bør du ha evne til å motivere og skape gode relasjoner, være fleksibel, selvstendig og ha stor arbeidskapasitet.  

 
 

Kjekt å vite

 
Ønsker du å vite mer om stillingen før du søker? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, gjerne før du søker. 
 
Du trenger ikke bruke tid på å skrive et søknadsbrev – en godt utfylt CV og dine svar på noen få spørsmål, er det vi ønsker fra deg.   
Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg? 
  
Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.