På Festningen Hotel & Resort søker vi flere servitører i ulike stillingsprosenter.

Hos oss er det en god blanding av gjester; både norske og utenlandske ferierende, kurs og konferanser, og både små og store selskaper. Vi opplever en stor pågang for hotellet og Kongsvinger Festning som destinasjon, og trenger derfor å styrke teamet med flere servitører til vårt helt unike festningshotell.

Arbeidsoppgavene vil være varierte, og forutenom servering i restauranten vil andre oppgaver tilknyttet hotellet være aktuelle. Dette være seg innsjekk/utsjekk, lett historieformidling, klargjøring av de ulike lokalene før arrangmeneter og annet forefallende.

Vi søker servitører heltid, deltid og som ekstrahjelper. Stillingene vil inngå i vaktplanlegging for både dagtid og kveldstid, ukedager og helg.

Følgende kvalifikasjoner settes for stillingen:

  • Du må ha fylt 20 år, dette i forhold til servering av alkohol.
  • Du må kunne kommunisere godt på norsk eller svensk, samt engelsk.
  • Inneha oppholds- og arbeidstillatelse i Norge på søknadstidspunktet.
  • Punktlig, serviceminded og løsningsorientert.

Festningen Hotel & Resort befinner seg i en spennende utviklingsfase, og vil i tiden fremover satse på restauranten og spisse de ulike tilbudene her – dette innbærer gode utviklingsmuligheter for våre ansatte, og dersom du finner dette interessant håper vi du sender oss en søknad hvor du forteller litt om deg og din erfaringsbakgrunn.

Send din søknad til opprtunities@festningshotellene.no – merket "Servitør Kongsvinger Festning"