Kontorseksjonen på DPS Kongsvinger trenger tilkallingsvikar til kontorfaglige arbeidsoppgaver. Du kan gjerne ha utdanning som helsesekretær, men også annen erfaring innen administrasjon eller helse er relevant. Vi trenger tilkallingsvikar med rask oppstart. 

Vi holder til på Kongsvinger, 1 times reisevei fra Oslo. Avdelingen består av poliklinikk, døgnenhet og kontorenhet. Det er felles kontorfaglig tjeneste for hele DPS og vi betjener også ARA Kongsvinger som holder til i samme hus. Kontorseksjonen har 6,3 helsesekretærstillinger fordelt på 8 personer og vi rullerer på arbeidsoppgavene. DPS Kongsvinger er en avdeling i divisjon psykisk helsevern i Ahus.

Akershus universitetssykehus HF er en arbeidsplass med stort mangfold. Det er en klar styrke, og avgjørende for å løse våre mange oppgaver innen pasientbehandling, pasientoppfølging, forskning og undervisning. Vi ønsker oss derfor også et mangfold av søkere til ledige stillinger, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av identitet og bakgrunn

Arbeidsoppgaver

  • Betjening av skranke og sentralbord, registreringsoppgaver i pasientadministrativt system, håndtering av timeinnkallinger og pasientdokumenter, noe journalskriving,  andre kontorfaglige oppgaver.

Kvalifikasjoner

  • Helsesekretærutdanning eller annen relevant erfaring.
  • Vi krever ikke autorisasjon til stilling som tilkallingsvikar. 

Personlige egenskaper

  • Vi ønsker oss en engasjert og omgjengelig person med godt humør og gode samarbeidsevner som ønsker å gjøre en god jobb for våre pasienter og ansatte ved avdelingen.

Vi tilbyr

  • Varierte oppgaver og jobbrullering. 
  • Godt innarbeidede rutiner og hyggelige kolleger.
  • Godt samarbeid på tvers av seksjonene.

Kontaktinformasjon

Kristina Kvarv Andreassen, Seksjonsleder, 97971294, kristina.kvarv.andreassen@ahus.no

Arbeidssted

Parkveien 35
2212 Kongsvinger

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Akershus universitetssykehus HF

Referansenr.: 4635312507
Stillingsprosent: 100%
Tilkalling / Timebasis
Søknadsfrist: 29.03.2023