Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring?

Vi er på utkikk etter deg som ønsker å bidra til bærekraftig norsk infrastruktur.

I forretningsområdet Drift og vedlikehold ser vi nå et behov for å øke antall kollegaer. Drift og vedlikehold er en spesialisert enhet i Veidekke som jobber med drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier over hele landet. Vi jobber for å gjøre transport til en god opplevelse for bilistene. Hovedoppgavene er å få trafikken trygt og effektivt frem, samt å ta vare på transportveiene og sikre ønsket levetid.

Om stillingen

Som prosjektingeniør vil du ha både administrative- og driftsmessige oppgaver. Hensikten er at du som prosjektingeniør skal få god innsikt og bredt perspektiv i våre komplekse driftskontrakter. Stillingen kan by på videre muligheter både som spesialist, men også innen ledende roller. Dette blir en vurdering som tas i samråd meg deg og din leder gjennom din tid som ansatt hos oss.

Kontorsted blir på Reipå, arbeidssted blir tidvis dynamisk rundt om på kontraktene som tilhører prosjektområdet.

Arbeidsoppgaver:

Du vil eksponeres for mange forskjellige arbeidsoppgaver. Noen eksempler kan være å etablere og vedlikeholde arbeidsvarslingsplaner, utarbeide kalkyler og delta på kalkulasjonsprosesser på nye kontrakter. Du vil også jobbe med generell oppfølging og planlegging av den daglige driften rundt om på kontraktene og oppfølging av tilleggsjobber.

Vi praktiserer frihet under ansvar, noe som kan by på en hel drøss av muligheter.

Kvalifikasjoner:

  • Teknisk fagskole eller ingeniør innen et relevant fagområde
  • Systemforståelse og digital innsikt
  • God skriftlig- og muntlig fremstillingsevne
  • Du trives med ansvar og du samarbeider godt med andre
  • Det er viktig for oss at du er pliktoppfyllende og samvittighetsfull

Profil:

Du er interessert i å skaffe deg nye erfaringer, men samtidig dele av de du allerede har. Du liker å jobbe i skillet mellom helhetsoversikt og ned på detaljnivå.

Vi har mange kloke hoder hos oss, men vi trenger fortsatt å bli utfordret for å skape framdrift. Derfor er vi helt avhengige av kontinuerlig tilførsel av pågangsmot, nysgjerrighet og nye perspektiver.

Vi ønsker å være en mangfoldsrik organisasjon hvor alle trives og får utnyttet sitt potensiale, så om du finner denne stillingen interessant så håper vi at du kaster deg rundt og søker hos oss!

Vi tilbyr:

Du får konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å delta i Veidekkes aksjeprogram for ansatte.

Du blir satset på gjennom en fremtidsrettet jobb i en næring i vekst. Å legge til rette for at våre ansatte får videreutvikle seg og bygge kompetanse er viktig for oss. Videre har vi også en rekke ansattgoder som bedriftsidrettslag og bedriftshytter, for å nevne noen.

Viktigst av alt er det gode arbeidsmiljøet som vi er meget stolte av, og som vi håper at du ønsker å bidra til.

Om du skulle ha spørsmål til stillingen eller om Veidekke som arbeidsgiver, så ta gjerne kontakt med vår kontaktperson under for en uforpliktende prat.

Velkommen med din søknad, vi gleder oss til å få deg med på laget!