MONTØRER

Vestre er nå i full drift i verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk på Magnor. Fabrikken bruker banebrytende teknologi for å produsere grønnere og raskere enn noen gang før, og investeringen er på over 300 millioner kroner. The Plus tar i bruk flere Industri 4.0-løsninger, som for eksempel smarte roboter og hele fabrikken kan styres med et nettbrett.

Vi har nå behov for noen flere medarbeidere til sesongjobb og søker etter allsidige montører/fabrikkmedarbeidere. I fabrikken jobber man blant annet med montering av møbler, men det blir også mye internlogistikk av deler og produkter. Vi vil gjerne bli kjent med deg som er praktisk anlagt, trives å jobbe både med faste rutineoppgaver og allsidige og varierte oppgaver.

Deg vi søker etter må ha en indre motivasjon for å bidra til å skape et verdensledende produksjonsmiljø, med bruk av den nyeste teknologien, de beste prosessene og de beste medarbeiderne. Du må være en lagspiller og være opptatt av å skape et godt, nytenkende og inkluderende miljø. Hvis du i tillegg er interessert i ny teknologi og blir motivert av å få ansvar og et bredt spekter av arbeidsoppgaver, kan du være den vi ser etter.

I Vestre er det viktig å støtte opp under en filosofi der alle ansatte blir sett, verdsatt og inkludert. Som medarbeider på fabrikken må du derfor være en lagspiller og være med på å bidra til at alle på fabrikken trives og har det bra sammen.

Personlige egenskaper:

  • Du er glad og inkluderende og er opptatt av at dine kollegaer trives sammen med deg
  • Du brenner for å skape resultater i ditt arbeid og å bidra til fellesskapets beste
  • Du er nøye, strukturert, kvalitetsbevisst og har øye for detaljer
  • Du har yrkesstolthet i å levere god kvalitet i ditt arbeid
  • Du blir motivert av å få utfordringer og ansvar
  • Du er en lagspiller som blir glad når andre også lykkes i sitt arbeid

Spørsmål om stillingene kan rettes til Aktiv Bemanning Norge AS ved Odd Arne Klokkerhaug, tlf 908 33 850.

Les mer om fabrikken og prosjektet på ThePlus.no