Vi jobber med LEAN Manufacturing som metodikk, i en hverdag preget av lagarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring. Sammen utvikler, produserer og leverer vi noen av bransjens beste løsninger til bygg og anlegg.

 

Som operatør i vår produksjonsavdeling vil du utføre arbeid i Mapeis produksjon for herdeplastprodukter, herunder overflatebehandling av betong, som industrigulv, parkeringshusgulv, storkjøkkengulv og membraner til bla. svømmebasseng og våtrom. Du vil delta i hele prosessen, fra mottak av råvare, helt til levering av ferdig produkt.

Som person er du løsningsorientert og beslutningsdyktig. Du har ansvarsfølelse for arbeidsoppgavene dine og evne til å arbeide selvstendig, så vel som å bidra i team. I tillegg er du nøyaktig, punktlig og har god ordenssans. Du har gjerne erfaring fra produksjonsbedrift og yrkesfaglig utdanning innen industri. Det er også en fordel om du har truckførerbevis.

Stillingen inngår i skiftordning.

 

Vi kan tilby en spennende stilling, med variasjon, i en bedrift i utvikling og med godt arbeidsmiljø. I tillegg vil vi tilrettelegge for kompetanseheving gjennom Mapeiskolen. Det er muligheter for videreutvikling i bedriften.

Du vil rapportere til produksjonsleder herdeplast, Roy Amundsen, som kan nås på tlf. 970 42 698.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til HR-sjef Frode Ek Skarnes, tlf. 957 58 954.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og vi kontakter referanser kun etter nærmere avtale.

 

Søknadsfrist: 31. mars 2023