PROSJEKTKOORDINATOR TIL BESØKSSENTERET

The Plus og The Forest Camp tilbyr deg en unik opplevelse av design, arkitektur, utendørsaktiviteter, kunst, kultur og natur. Her kan man bli bedre kjent med den lokale dikteren Hans Børli sine dikt, og nyte niste i tilrettelagte piknikområder. Både eksisterende og nye turveier blir oppgradert og universelt utformet slik at området er tilgjengelig for alle som vil komme på besøk. Forest Camp og det grønne taket er åpent hver dag – og vi har Norges høyeste og lengste sklie. På The Plus vil det ikke være noen gjerder, avgrensninger eller hemmelighold – og fabrikken er en hyllest til allemannsretten. I Vestre mener vi at det er verdt å dele og inspirere flere til å ta del i det grønne skiftet. Derfor har vi skapt det som trolig er verdens mest transparente møbelfabrikk.

Industriprosjektet har fått stor internasjonal oppmerksomhet siden lanseringen i 2020 og det ferdigstilte fabrikkbygget har allerede rukket å motta flere priser og anerkjennelse, blant annet Storebrands Bærekraftpris, Scandinavian Design Awards og DOGA-merket, samt design- og arkitekturmagasinet Detail People’s Choice Award.

I fjor kåret Visit Norway The Plus som den heftigste nye reiseopplevelsen, og vi får mange henvendelser fra inn- og utland om guidede turer. Det er særlig mange skoler og studiesteder som ønsker å få fabrikkomvisning og foredrag. Nå søker vi etter deg som ønsker å ta denne utfordringen og være med å videreutvikle et heftig og unikt sted, og tilpasse opplevelsen til ulike målgrupper.

The Plus tilbyr fabrikkomvisninger i ukedagene og målet er å utvide tilbudet til å også gjelde enkelte helger. Du vil som prosjektkoordinator for The Plus Visitor Center ha ansvar for å planlegge aktiviteter og bemanning for den første sommersesongen 2023 og ha ansvar for gjennomføring. Stillingen er 60%, og vil inngå i helgeturnus.

For å videreutvikle The Plus som en attraksjon er det viktig å samarbeide med ulike aktører lokalt og regionalt, også på svensk side av grensen. Dine viktigste egenskaper som "prosjektkoordinator" er å etablere gode rutiner for daglig drift av besøkssenter, være en god formidler, en trygg teamleder for omvisere. Du kommer til å samarbeide tverrfaglig og med mange ulike aktører som krever at du er strukturert og har gode planleggingsegenskaper. Er du opptatt av design, kvalitet, kulturformidling og/eller bærekraft, er det en stor fordel for å lykkes i stillingen.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Bistå med videreutviklingen av besøkssenteret og servicetilbud
 • Forberede for gruppebesøk og holde omvisninger
 • Håndtere booking- og kassesystem (POS) og andre praktiske oppgaver
 • Utføre rutiner for åpning og stenging
 • Opplæringsansvar for omvisere
 • Ansvar for å utarbeide vaktplan og planlegge omvisninger

Hvem er du?

 • Svært gode formidlings- og kommunikasjonsevner på norsk og engelsk . Andre språk i tillegg er et stort pluss
 • Trives med utfordringer og ansvar
 • Gjerne erfaring fra lignende stillinger og en fordel om du har formidlingserfaring
 • Du er kvalitetsbevisst, nøyaktig, ryddig og strukturert
 • Gode samarbeidsevner og initiativrik

 

Stillingen vil inngå i et toårig prosjekt, med mulighet for forlengelse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Vestre AS ved Marianne Preus Jacobsen, tlf. +47 23 00 78 49 og Aktiv Bemanning Norge AS ved Odd Arne Klokkerhaug, tlf. 908 33 850.