Dette er en flott mulighet til å bli en del av et norsk industrieventyr, i en bedrift som er sterk drevet av bærekraft gjennom absolutt hele verdikjeden. Og nå trenger vi din tekniske styrke og dine bærekraftige verdier.

Vestre har all sin produksjon i Skandinavia og kontorer i flere verdensmetropoler. Vestres prestisjefabrikk The Plus åpnet sommeren 2022 og er verdens mest miljøvennlige fabrikk og noe av det mest innovative vi har sett på lenge.

Hos Vestre vil du få muligheten til å jobbe i en bedrift med store vekstambisjoner som virkelig tar samfunnsansvar og bærekraft på alvor. Vi ønsker at design, teknologi og forretning skal jobbe side om side og søker nå en Product Engineer, med et kreativt tankesett og god mellommenneskelig kommunikasjon som sammen med resten av oss i Design Lab skal være med å videreutvikle virksomheten vår.

Vår nye Product Engineer vil bli en del av avdelingen Design Lab, et produktdesign team på totalt syv personer hvor vi beskriver oss som engasjerte, troverdige, lekne og inkluderende.

Vi håper det også kjennetegner deg som både person og kollega. Du vil samarbeide med interne og eksterne designere, Vestre Production og salg (globalt) for å sammen drive kontinuerlige forbedringer slik at vi oppnår best mulig kvalitet på våre produkter, at vi skaper innovasjon i design- og produksjonsprosessene våre.

Din nærmeste leder vil være Design Lab Manager, Henrik Myhre-Sandmark som har 15 års lang erfaring med produktutvikling, industridesign og designledelse før han kom til Vestre i fjor høst.

Arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide produksjonsunderlag for produkter
  • Bidra til utvikling av nye produkter og videreutvikling av dagens produkter
  • Teknisk produksjonsstøtte
  • Prototyping, test og analyse
  • Teoretiske beregninger
  • Byggeansvar for tildelte oppgaver – Tegningsstandard og Dokumenthåndtering, lovkrav
  • Utføre generelle/internasjonale miljøklassifiseringer
  • Kommunikasjon med Vestre Production AB, Vestre production AS, Vestre AS og SALES (World Wide)

Din rolle vil bli å bistå til å planlegge og optimalisere konstruksjon og funksjon slik at design- og produksjonsparametere smelter sammen på best mulig måte. Vi tenker at du har bred erfaring med 3D-modellering/ konstruksjon, henholdsvis fra SolidWorks.

Vi ser etter deg med relevant teknisk utdannelse og med 3-5  års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, der prototyping, konsumer/forbruker produkter og møbler har vært sentralt. Arbeidssted vil minimum tre dager i uka være på vår fantastiske og splitter nye fabrikk The Plus på Magnor, og praktisk tilrettelegging for dette ordner vi.

Hos oss får du:
I Vestre er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere. Personlig- og faglig utvikling er derfor et satsingsområde hos oss, og vi sender gjerne våre medarbeidere på interne og eksterne individuelt tilpassede kurs. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjon og forsikringsordninger.

Vi håper å høre fra deg!