Har du lyst på en sentral og spennende rolle hos en forhandler som har ambisjon om å bli landets største anlegg?

 

???? Bli en del av Scania-familien! ????

Scania er i førersetet om å levere markedets beste kundeopplevelser, og vi ønsker deg med på en fantastisk spennende reise. Ved å bli en del av vårt dynamiske og svært kunnskapsrike kunderådgiver team, får du en sentral rolle i å forvalte vår visjon om å være den mest pålitelige leverandøren av bærekraftige transportløsninger i verden.

 

???? Hvorfor Scania? ????

Scania tildeler ansvar tidlig – det er vår store styrke og det som gjør oss unike som arbeidsgiver. Her blir man utfordret, noen ganger kastet ut i det, men alltid med støtte for suksess. Du er ikke alene – vår kultur for kunnskapsdeling vil være med å støtte oppunder.”

 

???? Hvem ser vi etter? ????

Erfaring fra verksted eller kundeservice er et pluss, men din evne til å lære er viktigere enn din CV. Er du systematisk, strukturert og har et øye for detaljer? Glad i tekniske løsninger? Er du serviceinnstilt med gode mellommenneskelige og kommunikative ferdigheter, samt innehar god skriftlig og muntlig formuleringsevne? Vi søker en person med integritet, som er initiativrik, nysgjerrig og handlekraftig. Dersom du også har relevant utdanning, vil det være et pluss, men det er ikke et krav. Kan du indentifisere deg med dette?

 

???? Dine ansvarsområder ????

Som vår nye kunderådgiver blir du navet i verkstedet, der du sømløst veksler mellom å identifisere kundens behov, registrere og planlegge disse behovene i våre system og koordinere arbeidet mellom kunder, mekanikere og delelager. Din ekspertise skinner når du omdanner komplekse tekniske utfordringer til forståelige forklaringer, utarbeider presise kostnadsestimater og håndterer fakturering med en stø hånd. Med ditt skarpe blikk for effektivitet bidrar du til optimal planlegging av verkstedets kapasitet, og sikrer dermed at vi alltid yter topp service. Er du klar for en rolle der du er både kundenes førstevalg og verkstedets uunnværlige bindeledd?

 

???? Bli med på reisen med Scania ????

Norsk Scania er ikke bare et sterkt merkenavn – vi er en familie. Vi er i dag den største leverandøren av tunge kjøretøy i Norge. Dette er vi stolte av, men ikke noe vi tar for gitt. Scania er en veletablert og robust organisasjon som gir deg muligheter for både faglig og personlig vekst. Med vår beliggenhet på Kongsvinger vil du jobbe på et anlegg med dedikerte og kunnskapsrike kollegaer. Ta en titt på filmen som ligger oppe til høyre under «Video» for å se hvor stolte vi er av å holde Norge i gang.

 

Har dette tent en gnist? Nøl ikke – vi ser frem til å høre fra deg!

Link til søknadsskjema: Søk her