Skip to content

Kongsvingerregionen

Flytte til Kongsvingerregionen

Kongsvingerregionen ønsker å gjøre det enkelt for deg å flytte til regionen. Nedenfor har vi samlet ulik informasjon som kan være relevant når du skal flytte hit. Teksten nederst er rettet mot de som flytter til regionen fra andre land. Ønsker du oversikt over flere muligheter? Ta kontakt med oss.

Hvorfor Kongsvingerregionen?

Kongsvingerregionen ligger ca en time fra Oslo og fra resten av verden. Kongsvinger er en stolt festningsby med et moderne og kompakt sentrum. Kongsvinger har universitetssykehus, forsknings- og høgskolemiljø og en av Europas beste golfbaner. Hele regionen består av 6 kommuner, hvor moderne industri og landbruk er viktige næringer. Regionen kan tilby svært trygge oppvekstsvilkår og et variert kultur- og fritidstilbud for både for barn og voksne. Mer informasjon finner du på Hvorfor Kongsvingerregionen?

Bolig til salgs

Kongsvingerregionen har et beredt utvalg brukte boliger til salgs. Prisen på brukte boliger er fra 1/2 til 1/3 av prisene sentralt i Oslo. Ønsker du å leie bolig finnes det også mange muligheter. Ønsker du å bygge nytt har vi oversikt over ledige tomter. Hvis du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med oss!

Jobb i Kongsvingerregionen

Regionen har et bredt arbeidsmarked, med spennende jobber innen industri, salg/service og offentlig sektor. Regionen trenger både fagarbeidere og folk med doktorgrader. Ledige jobber finner du på web-siden Ledige stillinger i Kongsvingerregionen

Beliggenhet og avstander

Kongsvingerregionen er en del av Osloregionen. Sør-Odal som er kommunen nærmes er 7 mil fra Oslo 4 mil fra Norges hovedflyplass på Gardermoen. Mer informasjon om beliggenhet og kollektivtransport finner du på web-siden Beliggenhet og kollektivtransport

Kultur, fritidsaktiviteter, idrettslag

Kongsvinger og regionen har et vel av fritidsaktiviteter og både for barn og voksne. Her finner du alt fra dansemiljø med internasjonal kvalitet, Norges beste golfbane, flotte skateparker og alle mulige idrettslag og foreninger. Kongsvingerregionen kan tilby et rikt kulturliv, hvor du både kan delta og oppleve høy kvalitets kultur. I tillegg har regionen mange hyggelige kafeer og restauranter. Oversikt over mye av kulturlivet finner du på www.iRegionen.no.

Turmuligheter og opplevelser

For deg som er glad i natur er Kongsvingerregionen et eldorado. Vandring på skogsstier langs vann, terrengsykling, kanopadling og jakt/fiske er noe av det vi kan tilby. På websiden Ditt naturlige ferieparadis – Visit Kongsvingerregionen finner du alt du trenger for å oppleve Kongsvingerregionen!

Ny i Norge

Den offisielle nettsiden Ny i Norge har praktisk informasjon for å starte et nytt liv i Norge. Den dekker temaer som flytting til Norge, barn og skoler, helse, transport, arbeid og fritidsaktiviteter.

Arbeid i Norge

Nettstedet Work in Norway er rettet mot arbeidsinnvandrere og bedrifter i Norge. Den inneholder råd og lenker til relevante tjenester fra flere offentlige etater, for eksempel NAV, Skatteetaten, Utlendingsdirektoratet, Arbeidstilsynet og Politiet.

Studer i Norge

Nettstedet Study in Norway inneholder mye nyttig informasjon for utenlandske studenter som ønsker å studere i Norge.