Skip to content

Kongsvingerregionen

En dør inn til hele regionen

Visste du at Kongsvingerregionen er en offensiv næringsregion med mange nye og spennende etableringer? Klosser Innovasjon hjelper deg med å komme i kontakt med de rette aktørene og har en totaloversikt over hva som rører seg av areal og lokaler. Vi jobber for å skape vekst i hele regionen og bistår kommunene i dette arbeidet. I Kongsvingerregionen er det tett samarbeid mellom alle seks kommuner, næringsaktører, Klosser Innovasjon, Sør-Hedmark Næringshage og virkemiddelapparatet (Enova, Forskningsrådet, Innovasjon Norge, Siva).

Visste du at Kongsvingerregionen er en av Norges raskest voksende regioner og har store arealer som er klare for utvikling kun 1 time fra Oslo?

“Jeg må skryte at det arbeidet som legges ned i Kongsvinger-regionen etter at samtlige kommuner har tatt steg oppover i kommune-NM siden i fjor. Hele Innlandet heier på Kongsvingerregionen, og vi har alle mye å lære av den jobben som gjøres der.”

Jon Kristiansen, regiondirektør NHO Innlandet

Er du interessert i ledige lokaler eller næringstomter i en av våre 6 kommuner ?

Kontakt oss for mer infomasjon ola@klosser.no

Vurderer du å etablere deg i Kongsvingerregionen?

Klosser Innovasjon kan bidra med raske svar på din bedrifts spørsmål og problemstillinger. Deres forretningsutviklere involverer de riktige aktørene og har oversikt over alt fra næringsområder til markedssituasjon. De jobber tett med politisk og administrativ ledelse i hele regionen. 

Hvordan kan vi bistå?
Ta kontakt med forretningsutvikler Ola Boisen eller Stian Gulli Hanssen for mer informasjon om mulighetene for etablering av din virksomhet eller relokalisering til Kongsvingerregionen.

Ta kontakt med forretningsutviklerne Ola Boisen og Stian Gulli Hanssen i Klosser Innovasjon for mer informasjon om mulighetene for etablering av din virksomhet eller relokalisering til Kongsvingerregionen. Bilder av Stian og Ola med kontaktinfo.

Stian-BW-1-1.jpg

Stian Gulli Hanssen

Foretningsutvikler

Epost: stian@klosser.no
Telefon: 905 72 748

Portrett_Ola-bw

Ola Boisen

Foretningsutvikler

Epost: ola@klosser.no
Telefon: 951 37 283

Er du interessert i ledige lokaler eller næringstomter i en av våre seks kommuner ?

Kontakt forretningsutvikler Ola Boisen for mer informasjon. ola@klosser.no

Vi er seks kommuner som jobber tett og er på lag med næringslivet.

Eidskog, Grue, Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal, Åsnes.

Slik hjelper vi deg