Skip to content

Kongsvingerregionen

Etablere bedrift i Kongsvinger kommune

Kongsvinger kommune tilbyr alle som ønsker å etablere egen bedrift rådgivning via Klosser Innovasjon. Rådgivningen er kostnadsfri og har til formål å få flere til å etablere seg i kommunen.

Kom til Klosser Innovasjon med idéen din, og få rådgivning blant annet til å:

  • sette opp et budsjett
  • spisse forretningsidéen
  • vurdere prising på tjenesten/produktene
  • finne egnede lokaler
  • bruke sosiale medier
  • sette opp hjemmeside
  • markedsføre

Terskelen for å få hjelp er lav –  har du en idé om egen bedrift så er du velkommen til å ta kontakt med oss!

ETABLERERKURS

Vi tilbyr også egne kurs for etablerere. Klosser Innovasjon og Sør-Hedmark Næringshage gjennomfører etablereropplæring to ganger i året. I tillegg til dette holder vi også forkurs for fremmedkulturelle, hvor fokus er de særnorske kravene som må oppfylles for å drive næringsvirksomhet i Norge.

For mer informasjon om etablererkurs les mer her:

https://etablererkursinnlandet.no/

Visste du at Kongsvingerregionen er en av Norges raskest voksende regioner og har store arealer som er klare for utvikling kun 1 time fra Oslo?

«Da jeg bestemte meg for å starte Kafé Bohem, holdt jeg på å gå meg bort i alle papirer og praktisk som måtte gjøres i forkant. Hadde det ikke vært for Klosser Innovasjon, hadde jeg mistet motet og Kafé Bohem ville aldri blitt noe av. For meg har hjelpen jeg har fått av Klosser vært avgjørende for at jeg kan drive to selskaper og ha over 20 ansatte i dag. Jeg kontakter Stian flere ganger i året for å drøfte ulike ting og ber om hans synspunkter. Klosser Innovasjon bidrar til utvikling av byen vår, realiserer drømmer og er med på å skape arbeidsplasser.»

Mari Søbye

Er du interessert i ledige lokaler eller næringstomter i en av våre 6 kommuner ?

Kontakt oss for mer infomasjon ola@klosser.no

Vurderer du å etablere deg i Kongsvinger kommune?

Klosser Innovasjon kan bidra med raske svar på dine spørsmål og problemstillinger. Klossers forretningsutviklere involverer de riktige aktørene og har oversikt over alt fra næringsområder til markedssituasjon. 

Hvordan kan vi bistå?
Ta kontakt med forretningsutvikler Stian Gulli Hanssen for mer informasjon om mulighetene for etablering av din virksomhet eller relokalisering til Kongsvinger kommune.

Ta kontakt med forretningsutviklerne Ola Boisen og Stian Gulli Hanssen i Klosser Innovasjon for mer informasjon om mulighetene for etablering av din virksomhet eller relokalisering til Kongsvingerregionen. Bilder av Stian og Ola med kontaktinfo.

Slik hjelper vi deg