Seersuksessen «Forræder» med premiere 28. april, spilt inn på majestetiske Kongsvinger festning

Seersuksessen «Forræder» er tilbake med en ny sesong denne våren, første episode ble sluppet på TV2 Play fredag 28. april. Sesong 2 foregår i Kongsvinger på en av Norges flotteste og mest unike festninger.

16 spillere sjekker inn på mystiske Kongsvinger festning for å spille «Forræder» i en sesong med nye elementer som vil overraske både spillere og seere.

– Fjorårets sesong av «Forræder» ble raskt en voldsom «snakkis» og en stor seersuksess på TV 2. Nå gleder vi oss til en ny sesong og med nye, spennende overraskelser som er spilt inn i fantastiske omgivelser på Kongsvinger festning, forteller Kathrine Haldorsen som er programredaktør i TV 2.

Foto: Heidi Marie Gøperød/Fremantle

De 16 spillerne ankommer sammen i par med en de har et tett forhold til. Kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å bli forrædere i spillet, alle blir individuelle spillere og parenes relasjon settes raskt på prøve.

Forræderne har i oppdrag å villede og eliminere de lojale. Vil de lojale klare å avsløre og forvise forræderne før de selv blir eliminert? Og kan man stole på sin nærmeste?

Foto: Jan-Petter Dahl/TV2

Mads Hansen er spillmester i «Forræder», og gleder seg til en ny sesong med en ny vri.

– I år ankommer alle spillerne i par, altså med en de har en sterk relasjon til, men når spillet starter er de alle individuelle spillere. Hvem tar med seg relasjonen videre inn i spillet, og hvem lar den ligge igjen på utsiden? Og er det en fordel eller ulempe å ha med seg noen som leser deg som en åpen bok? For hvor godt kjenner de egentlig partneren sin, vil de oppdage det hvis noe endrer seg? sier Mads Hansen.

Underveis får spillerne en rekke oppdrag og utfordringer, og alle må samarbeide for å samle sølvbarrer til premiepotten som vinnerne av spillet får med seg. Sesong to av «Forræder» byr på nye regler, overraskelser og utfordringer – og det skjer på Kongsvinger festning med omland.

Du vil utover i sesongen også få glimt av andre spennende attraksjoner i Kongsvingerregionen. Ønsker du å lære mer om regionen så trykk gjerne på boksene under her!

 

 

 

Velkommen til Kongsvingerregionen – Norges grønne hjerte!

Kongsvinger med den majestetiske Kongsvinger festning er regionens by, med Glomma som et forbindingsledd til flere av kommunene rundt.

Regionen har gode utdanningstilbud på alle nivå, fra grunnskole til høgskole. Særlig er det verdt å merke seg de to unike ungdomsskolene i massivtre, og tilbudene til de som ønsker alternative pedagogiske opplegg. Trygge oppvekstsvilkår er et viktig argument for å flytte hit.

Arbeidsmarkedet i regionen er svært variert og integrert. Mange bor i en kommune og jobber i en annen. God infrastruktur og pendlemuligheter med kollektivtransport gjør dette enkelt. Som i Norge ellers, dominerer tjenesteproduksjon, men også omstillingsdyktige og internasjonale industribedrifter er attraktive arbeidsgivere for mange.

Mulighetene for fritidsaktiviteter er mange, og omfatter bl.a. et variert og spennende kulturliv samt stor bredde i idrettstilbud.

I sesong 2 av «Forræder» vil du også bli kjent med flere andre spennende attraksjoner i regionen. Vil du vite mer om Kongsvingerregionen? Det kan du via linken her!

Foto: Fremantle/TV2

En stor takk til våre samarbeidspartnere som fikk «Forræder» til Kongsvingerregionen: