Skip to content

Kongsvingerregionen

Frivillighet, folkehelse og fysisk aktivitet

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

«Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit»

Navn Navn, posisjon

Med utgangspunkt i prosjektet “Folkehelse og fysisk aktivitet i Glåmdal” har 4 av kommunene i Kongsvingerregionen valgt å satse på en heltidsressurs for å holde fokus på frivillighet, folkehelse og fysisk aktivitet. Målet med arbeidet er å bidra til gode oppvekstsvilkår for barn og unge, og bedre helse og livskvalitet gjennom fysisk aktivitet. Ressursen kan benyttes av kommunene, spesielt i forhold til barnehager, skoler og SFO.

For ytterligere informasjon: Ingunn Fossmellem: ingunn.fossmellem@hedmark.org

Sluttrapport fra prosjektet “Folkehelse og fysisk aktivitet i Glåmdal” finner du her.

Tekst her.. etablere deg i Kongsvingerregionen?

Klosser Innovasjon kan bidra med raske svar på din bedrifts spørsmål og problemstillinger. Deres forretningsutviklere involverer de riktige aktørene og har oversikt over alt fra næringsområder til markedssituasjon. De jobber tett med politisk og administrativ ledelse i hele regionen. Hvordan kan vi bistå? Ta kontakt med forretningsutvikler Ola Boisen i Klosser Innovasjon for mer informasjon om mulighetene for etablering av din virksomhet eller relokalisering til Kongsvingerregionen.