Den helhetlige kundeopplevelsen av å være kunde i Mapei skal være den beste blant leverandørene til bygg- og anleggsmarkedet. Backoffice er en nøkkelfunksjon i leveransekjeden, et bindeledd mot våre kunder, og dermed en viktig del av den totale kundeopplevelsen.

Vi søker nå etter en medarbeider til et vikariat som backofficemedarbeider, avd. bygg.

 

I denne stillingen vil du gi salgsstøtte til både selgere og kunder innen bygg, herunder registrering av ordre, fakturering, avtale- og tilbudsutforming, transportplanlegging og lignende.

 

Vi søker deg med en løsningsorientert og serviceinnstilt holdning, som evner å håndtere flere saker samtidig.  Det er en stor fordel med erfaring fra kundeservice og transport. I tillegg må du kunne kommunisere godt, skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk. Du må beherske officeprogrammer og arbeid i ERP-systemer.

 

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i en bedrift i sterk utvikling med godt arbeidsmiljø. Midlertidige ansettelser i Mapei kan gi muligheter for fast arbeid på sikt.

 

Du vil rapportere til teamleder backoffice bygg, Marianne Halvorsen, som kan nås på tlf. 416 44 488. Ved ytterligere spørsmål knyttet til stillingen, ta gjerne kontakt med leder for employer branding og rekruttering, Ingeborg Julsrud, på tlf. 454 69 562.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt og vi kontakter referanser kun etter nærmere avtale. Søknad og CV sendes fortrinnsvis inn via annonsen på finn.no.