Vinn en drømmehelg i Kongsvingerregionen!

 

Vi er på utkikk etter et impulsivt ungt par, venner eller kjærester, som kan tenke seg en gratis opplevelseshelg i vår region i sommer. Er du nysgjerrig av natur, avslappet til å høre din egen stemme og søker gjerne nye utfordringer? Da er det kanskje deg vi er på utkikk etter.

Vi ønsker å vise frem mulighetene i Kongsvingerregionen i en promofilm og er på utkikk etter et sporty par som kan være våre sannhetsvitner en helg i slutten av august. Vi inviterer til en skreddersydd opplevelseshelg hvor målet er å vise frem morsomme aktiviteter, unike overnattingssteder, lokal mat, naturopplevelser og spennende arbeidsgivere i regionen. To trivelige filmskaperne, Mats S. Birkelund og Hallvard Kolltveit, blir med dere hele helgen for å dokumentere opplevelsene. Vi håper du allerede nå vet hvem du vil ha med deg på tur og at dere sender inn en søknad.

Hva får dere?

  • En gratis drømmehelg i Kongsvingerregionen inkludert all transport, kost og losji.
  • Innblikk i livet som leves i regionen og mulighetene du kanskje ikke ante fantes.
  • Hovedrolle i Kongsvingerregionens nye promofilm.
  • En opplevelse du sent vil glemme.
Foto: Mats S. Birkelund

Når kan reisen gjennomføres?

Følgende to helger i august 2020 er foreløpig aktuelle:

  • Uke 34: 21., 22. og 23. august
  • Uke 35: 27., 28. og 29. august

Vi legger opp til at drømmehelgen varer fra fredag rundt lunsjtider til søndag ettermiddag/kveld. Det kan være mulig å tilpasse til en annen helg etter avtale.

Slik kan du vinne:

Gi oss en kort beskrivelse av deg og din reisevenn, og fortell kort hvorfor dere kan tenke dere å vinne en drømmehelg i Kongsvingerregionen. Fyll inn praktisk informasjon i vedlagt skjema og send søknaden til  marthe@klosser.no. Aldersgrense 21 år. Søknadsfrist er onsdag 17. juni, så vær rask!

Foto: Mats S. Birkelund
Finnskogtoppen SPA og Velværehotell
Finnskogtoppen SPA og Velværehotell
Pan Tretopphytter, Rasmus Norlander

Lignende saker