Er du en positiv, engasjert og læringsvillig person?
Vil du jobbe med de aller beste råvarene og fagfolka?
Liker du å formidle kunnskap og matglede?
Da vil vi gjerne at du tar kontakt med oss!
Peders kjøtt og fisk er en nyetablert privateid ferskvarebutikk med snarlig oppstart i Kongsvinger. Vi formidler kunnskap og kompetanse om mat over disk til våre kvalitetsbevisste kunder. Vi skjærer ned slakt, fileterer fisk, produserer farser, deiger og produkter av dette. Vi vil ha en svært variert arbeidshverdag.
Vi vil være i konstant utvikling – vil du være med på laget? Vi trenger nå flere medarbeidere, både fulltid, deltid og ekstrahjelper.
Om Peders kjøtt og fisk:
- Ferskvarebutikk med Kjøtt, fisk, varmeskap og et lite lokale for gode produkter
- Vi skal ha åpent tirsdag til lørdag
- Sentralt beliggende nær Kongsenteret og rådhusplassen i Kongsvinger
- Høy kvalitet på råvarer, produkter og kunnskap, med norske råvarer
- Tilgang på kjøtt fra lokale bønder
Om stillingen:
- Salg av ferske, gode råvarer over disk
- Kundeservice på høyt nivå; veiledning og formidling av teknikker knyttet til matlagning
- Råvarehåndtering, skjæring, filetering osv
- Mulighet til og utvikle egen arbeidsplass
Ønskede kvalifikasjoner:
- Du har god erfaring med å håndtere råvarer eller sterk vilje til å lære dette
- Du er kundeorientert, utadvendt og positiv
- Stor stå-på vilje og ryddighet
- Du har gjerne utdannelse innen Kokkefag, Butikkslakterfag, Fiskefag og/eller salg og service
Hos oss handler alt om god service og kundeopplevelser:
- Vi har et variert kvalitetsbevisst publikum som forventer mye av oss som jobber i butikken
- Vi skal uoppfordret dele kunnskap og matglede
- Det er viktig at vi møter kundens behov og gir dem den gode opplevelsen i butikk
- Derfor må du utstråle engasjement, positivitet og lidenskap i ditt arbeid hos oss
Har du lyst til å være med på å etablere Kongsivngerregionens nye ferskvarebutikk så vil vi at du søker på jobb hos så fort som mulig? Vi vil åpne butikken allerede før jul og trenger flere med på laget.
Ta kontakt med Nicolay om du har spørsmål om hvordan det vil være å jobbe sammen med oss.