Arbeidsleder – Byggdrift

Arbeidsgiver
Kongsvinger kommune
Stillingstittel
Arbeidsleder – Byggdrift
Frist
26.03.2023
Ansettelsesform
Fast

Kongsvinger er en by og kommune i vekst med nær 18.000 innbyggere. Kommunene er regionsenter for 7 kommuner med vel 53.000 innbyggere. Kongsvinger ligger sentralt på Østlandet med reiseavstand under 1 time til Gardermoen, vel 1 time til Oslo og er grensekommune til Sverige.  Kongsvinger kommune kan tilby godt oppvekstmiljø, moderne idrettsanlegg, variert næringsliv og flotte omgivelser for fritid og sosiale aktiviteter. Kongsvinger kommunale eiendomsenhet (KKEiendom) har ansvar for å forvalte, drifte, vedlikeholde og utvikle kommunens formålsbygg. Enheten forvalter i dag en eiendomsmasse på ca.115.000 m2 bygningsareal.En av våre seniorer i EDV-avdelingen går av med pensjonen og vi søker nå etter en ny arbeidsleder som vi ha et fagansvar i avdelingen i nært samarbeid med avdelingsleder. 

Arbeidsoppgaver
Daglig drift, lett vedlikehold, tilsyn og mindre reparasjoner av kommunens eide og innleide bygningerStyring og overvåkning av tekniske anlegg manuelt og via SD-anleggPlanlegging og oppfølging av avdelingens drifts- og vedlikeholdsoppgaverPlanlegging av arbeidshverdagen for ressursene på avdelingenMotta og svare ut brukerhenvendelserRapportere avvik, feil og utført arbeid i FDVU systemOppfølging av service- og vedlikeholdsavtalerDelta i faglige beslutninger om valg av løsningerKontakt med- og oppfølging av leverandører og rammeavtalepartnereBestille deler og utstyr ved behov

Kvalifikasjoner
Fagbrev innen byggdrift eller andre tekniske fagRelevant erfaring fra tilsvarende arbeid kan kompensere for manglende utdanningErfaring fra arbeidsledelseErfaring med drift og vedlikeholdKjennskap til bruk av FDV-systemerGenerelle datakunnskaperGod skriftlig og muntlig framstillingsevneFørerkort klasse B.

Personlige egenskaper
Evner til å prioritere og delegere arbeidsoppgaverEvne til å planlegge, organiser og motivere medarbeidereSelvstendig og evner å jobbe i teamNøyaktig og systematiskGode samarbeid- og kommunikasjonsevnerFleksibel og løsningsorientertDet legges vekt på personlig egnethet. 

Vi tilbyr
Spennende og utfordrende oppgaver Gode arbeidskollegaerLønn etter relevante kvalifikasjoner og gjeldende avtaleverkGode pensjons- og forsikringsordningerAnnetGyldig politiattest må fremlegges ved tiltredelseKongsvinger kommune sin visjon er: » LIVET» – livsglede, inkludering, verdsetting, engasjement og troverdighet. Kommune ønsker å gjenspeile befolkningen for øvrig og være en mangfoldig organisasjon. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn eller etnisitet oppfordres til å søke. Kommunen mottar alle søknader elektronisk. Vi henstiller søkere om å skrive søknadsbrev og CV direkte i søkeportalen og ikke legge disse som vedlegg.Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunens vurderinger ikke foreligger en særskilt grunn til unntak, vil søkerlisten bli offentliggjort.  Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd. Dersom attester og vitnemål ikke legges ved den elektroniske søknaden, ber vi om at disse tas med til et eventuelt intervju. Vi gjør oppmerksom på at mailutvekslingen mellom deg og kommunen kan havne i søppelpost/spam/trash. Dersom du ikke mottar mail med bekreftelse på mottatt søknad kan dette være årsaken. Avsenderadressen vil være @webcruitermail.no.

Om arbeidsgiveren
Kongsvinger kommune ligger i Norges grønne hjerte med småbyens kvaliteter. Vi har et rikt idretts- og kulturliv og jobber for å videreutvikle et levende og urbant sentrum og et næringsliv i vekst. Mangfold, inkludering og livsmestring er også viktige elementer i vår strategi for å være en attraktiv kommune.

Sektor
Offentlig
Sted
Rådhusplassen 3, 2212 Kongsvinger
Bransje
Drift og vedlikeholdstjenester
Stillingsfunksjon
Driftsoperatør/vaktmester

Nøkkelord

byggdrifter;, arbeidsleder;, fagansvar;, Kommunale, bygg;