Vi søker energimontører og elektrikere 

Arbeidsgiver
Laje AS
Stillingstittel
Energimontør / Elektriker
Frist
11.04.2023
Ansettelsesform
Fast

Laje søker etter dyktige elektrikere og energimontører, da vi opplever økt arbeidsmengde fra våre oppdragsgivere. Du skal jobbe målrettet mot vår satsning på veilys, hurtigladere for elbil og byggestrøm. Du blir en viktig medarbeider som jobber tett sammen med alle oss i avdelingen for å nå våre mål. Er du motivert og ønsker å være med på et realt samarbeid?Stillingen passer for deg som har lyst til å være med å påvirke og utforme din egen arbeidsplass, er engasjert og motiveres av tempo og konkurranse. Vi i Laje er stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste anlegg. Aktuelle oppmøtesteder for stillingene er Kongsvinger og Raufoss. Stillingen rapporterer til avdelingsleder. Det er en fordel at du trives godt med arbeid utendørs som innendørs.  

Arbeidsoppgaver
Operativ utførelse av montasjeHMS, risikovurdering og tiltakBistå prosjektleder med operativ planlegging og evaluering av prosjekterRapportering og avvikshåndteringVed behov – veilede lærlinger og andre medarbeidereDelta i vaktordning dersom dette blir pålagt Følge opp nødvendige systemer for å ivareta Laje sine driftsforpliktelser Fungere som en kontaktperson mot Laje sine kunder

Kvalifikasjoner
Fagbrev som energimontør og/eller elektrikerIKT-kompetanseFørerkort kl B. Det er ønskelig med C1 førerkort

Om arbeidsgiveren
Laje AS er et solid entreprenørselskap for bygging av infrastruktur innen områdene energi, telekommunikasjon, veilys/veiteknikk og stasjonsanlegg. Vi leverer også komplette byggestrøms-anlegg til alle typer bygg og anleggsprosjekter, samt leder for sikkerhet og ut-og innkobling. Innovasjon innen våre fagområder er en viktig del av vår identitet. Laje AS er eid av Ringerikskraft og har til sammen ca 300 ansatte og en omsetning på ca 700 millioner kroner. 

Sektor
Privat
Antall stillinger
10
Sted
Gaupevegen 9, 2211 Kongsvinger
Flere arbeidssteder
2830 Raufoss
Bransje
Kraft og energi,
Elektronikk,
Telekommunikasjon
Stillingsfunksjon
Håndverker,
Håndverker / Andre montører,
Håndverker / Elektriker

Nøkkelord

energimontør, elkraft, elektriker