Vi søker lærling bilfaget, lette kjøretøy

Arbeidsgiver
Politihøgskolen
Stillingstittel
Vi søker lærling – bilfaget, lette kjøretøy (R1723)
Frist
17.04.2023
Ansettelsesform
Engasjement

Politihøgskolen Campus Kongsvinger søker lærling til sitt bilverksted. Vi tilbyr varierte oppgaver i ei fremtidsrettet næring. Læretiden vil gjelde fra 07.08.2023. Vi vil rekruttere den best kvalifiserte lærlingekandidaten, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Politiet er en åpen og inkluderende etat hvor alle søkere blir vurdert likeverdig. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med bestått eksamen fra Vg2 kjøretøy, eller annen relevant utdanning om å søke.Relevante vitnemål og attester skal legges ved den elektroniske søknaden.Originale vitnemål og attester samt gyldig legitimasjon skal medbringes i forbindelse med intervju.     

Kvalifikasjoner
Det kreves:Gjennomgått, og bestått Vg2 Kjøretøy før læreperioden starter.Ansettelse i politietaten krever plettfri vandel.  Politiattest (uttømmende og utvidet) må fremlegges før tiltredelse. 

Personlige egenskaper
Engasjement for faget, lærevillighet og pålitelighet er egenskaper vi er opptatt av Videre ønsker vi oss en lærling med positiv innstilling, og som har gode samarbeidsevner 

Vi tilbyr
Ansettelse som lærling etter gjeldende satser. Kvalitet i fagopplæringen, og et godt læringsmiljø Faglig dyktige kollegaer som skal følge deg i hele din tid som lærling, for å sikre deg variert praksis og innføring i faget i henhold til læreplanen Medlem av Bilbransjens Opplæringskontor Hedmark Lærlingkurs ved Hamar Katedralskole Et godt og uformelt arbeidsmiljø, med faglig engasjerte kollegaer Medlemskap i Statens pensjonskasse, en av de beste pensjonsordningene i Norge, med bl.a. mulighet for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger Fleksibel arbeidstid – sommertid (for ansatte som arbeider etter fleksitidsavtalen) Gode treningsmuligheter/velferdsordningerLes mer om hva vi tilbyr på politihogskolen.no

Om arbeidsgiveren
Politihøgskolen er den sentraleutdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten. Vi tilbyr bachelorutdanning, masterutdanninger og en rekke etter- og videreutdanninger. I tillegg har Politihøgskolen en omfattende formidlings- og forskningsvirksomhet. Det arbeider ca. 400 ansatte i tilknytning til hovedsetet i Oslo og campusene i Bodø, Kongsvinger og Stavern. 

Sektor
Offentlig
Sted
Motjernsvegen 21, 2213 Kongsvinger
Bransje
Bil, kjøretøy og verksted,
Politi og sikkerhet,
Offentlig administrasjon,
Forskning, utdanning og vitenskap,
Annet
Stillingsfunksjon
Annet,
Håndverker / Mekaniker

Nøkkelord

Lærling, Bilfaget, Kjøretøy