Vår salgsleder skal over i en ny stilling/rolle internt og vi søker hans etterfølger, vi ser derfor etter vår nye salgsleder hos oss i Toyota Sulland Kongsvinger

Våre verdier; vi skal være tillitsskapende, kunnskapsrike, stolte, myndiggjorte og kundeorienterte. Dette gir oss engasjerte medarbeidere som skaper god kundeopplevelse gjennom «The Toyota Way».

Toyota Sulland Kongsvinger er byens største bilhus og jobber med et av verdens største og beste merkevare. Lokalt har Toyota en markedsandel på ca 20% som viser hvor sterkt vi står i vårt distrikt. Toyota Sulland Kongsvinger representerer det som kalles en «One Stop Shop», og består av Nybilavdeling for næring- og privatsalg, eget bruktbilsenter, mekanisk verksted, komplett skadeverksted, dekkhotell, bilutleie og bilpleie. Alle disse områdene bidrar til å sikre kundene et komplett tilbud innen bilhold.

Som salgsleder vil du få jobbe med kvalitet på alle nivå, både gjennom importør, produsent, forhandler og gode kollegaer! 

Her får du en unik mulighet til å jobbe med og lære av de beste, i tett samarbeid med Toyota. Vi tilbyr både intern og ekstern kursing samt utvikling av din fagkompetanse. Du vil få muligheter for produktrelatert etterutdanning i regi av våre importører. Sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø. Du vil få mulighet til å jobbe i et stabilt selskap med lang historie og med kjente merkevarer.

Ønsker du en spennende og utfordrende jobb sammen med engasjerte og dyktige kollegaer som vil ta deg godt imot som nyansatt? Hos oss kommer du inn i et godt arbeidsmiljø og ordnede forhold. 

Vi har det høyt oppunder taket på jobb, og samles gjerne for noe sosialt utenom jobb.

Er du sprek eller har lyst til å bli det, har vi bedriftsidrettslag hos oss. Vi blir også glade for nye medlemmer i vår kunstforening. Du får ansattbetingelser på kjøp av varer og tjenester.

Vi tilbyr helseforsikring, tilgang til online legehjelp og gruppelivsforsikring, og våre avdelinger er tilknyttet fellesordning for AFP. 

Vi ser frem til en ny tilvekst i Sullandfamilien og ser fram til å få deg på laget!

Vi ønsker at du:

 • Har utdannelse innen salg og/eller ledelse, eller kan vise til relevant erfaring innen salgsledelse
 • Kan vise til gode resultater
 • Har evne til å lede, utvikle, involvere og engasjere andre
 • Erfaring fra bilbransjen og et stort kontaktnettverk i vårt distrikt vil være en fordel
 • Er ansvarsbevisst, ærlig og har gode samarbeidsevner
 • Er selvstendig, fleksibel, løsningsorientert og tar utfordringer med et smil
 • Er målrettet og har gjennomføringsevne
 • Evner å etterleve våre verdier og ledelsesfilosofi
 • Er en engasjert leder som utvikler sine medarbeidere til leveranse av unike kundeopplevelser
 • Har en proaktiv tilnærming i salgsprosessen
 • Har førerkort klasse B
 • Er engasjert, lojal og identifiserer deg med vårt verdigrunnlag. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være den daglige driften av salgsavdelingen, herunder budsjett, resultat -og personalansvar, samt tett oppfølging av forretningsplan med importør. Tilrettelegging og oppfølging av næringssalg og proaktive oppgaver. Salg av biler i henhold til eget budsjett. Opparbeide og vedlikeholde gode og varige relasjoner til nye og eksisterende kunder. Fokus på kontinuerlig forbedring av salgsprosesser og utvikling av avdelingen. 

Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen. Videre jobber vi for at alle skal inkluderes og tas vare på. 

Våre medarbeidere er avgjørende ressurser for å sikre god kundetilfredshet gjennom kvalitetsbevisste holdninger og tett samarbeid med kolleger. Vårt slagord som vi bestreber å etterleve overfor både ansatte og kunder er Med-deg-hele-veien.