Om oss

 
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Vi jobber for å levere en sikker og tilgjengelig jernbane. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Nå trenger vi en driftsleder som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere.
 
I Bane NOR, Kongsvinger får du 50 dyktige kolleger som fordeler seg på 4 avdelinger. Disse avdelingene er: Linjen/Signal/Høyspent og Lavspent. Her finner du god takhøyde og godt arbeidsmiljø. Vi er alle samlet på Kongsvinger så kommunikasjonsveiene er korte. Her får du sjansen til å være med å videreutvikle en avdeling med god kompetanse.  
 

Hos oss får du

 
Vi er en organisasjon i endring. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i – med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:
 

  •     Sentrale lokaler på Kongsvinger
  •     Mulighet til å jobbe noe hjemmefra
  •     Permisjonsordninger som møter ditt behov
  •     God seniorpolitikk

 
Vi er også opptatt av work-life-balance – for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.
 

Hva du kan forvente deg

 
Som driftsleder vil du ha ansvaret for: 

  •     Sikre at trafikksikkerheten blir ivaretatt ved eget personells arbeid i og ved jernbanens infrastruktur
  •     Lederansvar med personalansvar
  •     Økonomioppfølging 
  •     Sørge for god utnytting av ressurser, herunder turnusplanlegging

 
 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

 
Vi tror du har relevant bakgrunn innen jernbanefaget. Utdanning på bachelornivå/teknisk utdanning som ingeniørfag, teknisk fagskole eller lignende tror vi du matcher godt. Relevant realkompetanse kan kompensere for utdanningskravet.
 
Gode samarbeidsegenskaper, struktur, og synlig ledelse er egenskaper som vil bli vektlagt. Driftsleder skal aktivt arbeide med å videreføre det gode arbeidsmiljøet ved avdelingen. 
 

Kjekt å vite

 
Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev – en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg. 
Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.
 
Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?
 
Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.
 

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss