Om arbeidsgiveren

Bedriften ble etablert i 1990, og er i dag en av Skandinavias største og ledende leverandør av elektropaneler. Selskapet har god ordretilgang og søker å utvide staben.
Elcor AS produserer alle typer kundespesifikke elektro paneler/tavler til offshore, rigg, skip, industri, sykehus, infrastruktur, datasenter, skoler og bygge bransjen ellers. Elcor har egen automasjonsavdeling og Ex avdeling som har egen Ex produktlinje samt distribusjons avtale for andre ledene Ex produkter.

Elcor AS har i 33 år sørget for sikker, trygg og profesjonell strømforsyning i alle typer kundespesifikke elektro paneler/tavler. I tillegg til å være markedsleder er Elcor dermed den mest allsidige leverandøren innenfor profesjonell tavleproduksjon.
Elcor har hovedkontor i Stavanger, samt avdelinger i Hokksund, Skarnes og Strømmen. Elcor vokser raskt og omsatte for 412 millioner kroner i 2022 og har omkring 180 ansatte.

Elcor ønsker å bidra med å forme og utvikle fremtidens medarbeidere og er derfor en lærebedrift innen flere fag. Mangfold blant de ansatte er et uvurderlig konkurransefortrinn! Vi vil derfor aktivt utfordre bransjen og arbeide for et større mangfold blant våre ansatte.

Elcor har som mål å gå foran og sette standarden. Dette fordrer at vi kontinuerlig strekker oss for å yte det lille ekstra for at vi, våre kunder, våre samarbeidspartnere, og våre leverandører leverer bærekraftige, lønnsomme, innovative og sikre produkter, løsninger og tjenester som gagner både miljøet og samfunnet.

Våre verdier er Effektive, Lagspillere, Competent, Oppmerksomme, Ryddige. Våre verdier skal gjennomsyre alt vi gjør og være vårt kompass i alt vi foretar oss, både internt i selskapet, og ut mot markedet.