Drives du av å utvikle et selskap samtidig som du kan bygge din egen karriere? Bli med på Infrakraft sin reise i Norge. Vi søker kunnskapsrike og ambisiøse medarbeidere som vil være med på å bygge laget.

Infrakraft AS er et nyetablert datterselskap av Infrakraft AB – en ledende jernbane- og anleggsentreprenør i Sverige. Vi bygger opp tilsvarende bedrift i Norge og søker nå flere dyktige medarbeidere til å styrke laget. Hos oss vil du få en verdifull rolle hvor du blir viktig for å gjennomføre prosjekter til riktig kvalitet, sikkerhet, tid og kostnad. Vi søker deg med erfaring innenfor anleggsledelse, gjerne med erfaring fra større prosjekter med flere underleverandører. Vi vil gjerne høre om dine gode resultater.

I rollen som anleggsleder vil du bruke din entreprenørånd til å gjennomføre prosjektene. Du vil jobbe tett med prosjektlederen i alle fasene av prosjektet; fra tilbud til avslutning. Rollen innebærer bl.a. befaringer, kostnadsestimater, relasjonsbygging eksternt og internt, oppfølging av prosjektplan iht. til sikkerhet, kvalitet, tid og kostnad, dokumentbehandling og andre relevante oppgaver knyttet til prosjektet.

I rollen inngår også arbeidet med å bygge opp prosesser, ha møter med kunder og samarbeidspartnere og sikre riktig kvalitet og gode gjennomføringsplaner. Med andre ord er det en bred og varierende rolle med stor påvirkning fra idé til ferdig produkt.

For oss er personlig egnethet viktig. Din driv og dine gode samarbeidsevner gjør at du jobber godt med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Du er en tydelig leder som kommuniserer godt, og er god til å lede laget.

 

Hvorfor jobbe i Infrakraft AS?

«Det merkes at det er et Infrakraft-prosjekt» er kulturen vi dyrker frem. Det skal merkes for alle i prosjektet at det er et Infrakraft-prosjekt; vår kultur er å gi tillit og ansvar. Din tid brukes best på prosjektet. Vi tror ikke på å detaljstyre medarbeiderne våre. Vi gir deg fleksibilitet og ansvar, og du skal bruke minimalt med tid på intern rapportering. Friheten krever at du er selvmotivert og kan jobbe selvstendig.

Vi tilbyr muligheter til å utvikle deg og selskapet, samtidig som du belønnes for verdiskapningen. Det gjør vi gjennom gode betingelser, svært god pensjonspakke og helseforsikring.

Høres dette interessant ut, og du kan svare ja på spørsmålene i søknaden, så send oss din CV i dag. Vi behandler søknader fortløpende!