Drives du av å utvikle et selskap samtidig som du kan bygge din egen karriere? Bli med på Infrakraft sin reise i Norge. Vi søker kunnskapsrike og ambisiøse medarbeidere som vil være med på å bygge laget.

Infrakraft AS er et nyetablert datterselskap av Infrakraft AB – en ledende jernbane- og anleggsentreprenør i Sverige. Vi bygger opp tilsvarende bedrift i Norge og søker nå flere dyktige medarbeidere til å styrke laget. Hos oss vil du få en sentral rolle hvor du blir viktig for å vinne og gjennomføre prosjekter. Vi søker deg med erfaring og kunnskap innenfor jernbane og prosjekthåndtering, gjerne fra stillinger som prosjektsjef, prosjektleder, prosjektingeniør eller som kalkulatør. For oss er det dine gode resultater som er viktige.

I rollen som prosjektleder vil du bruke din entreprenørånd til å gjennomføre prosjektene. Du har totalansvar for å lede prosjektet fra start til slutt, inkludert oppgaver som bl.a. kontrakter, kalkyle- og tilbudsarbeid, fremdriftsplaner, sikkerhet samt teknisk og økonomisk oppfølging.

I rollen inngår også arbeidet med å bygge opp prosesser, ha møter med kunder og samarbeidspartnere og sikre riktig kvalitet og gode gjennomføringsplaner. Med andre ord er det en bred og varierende rolle med stor påvirkning fra idé til ferdig produkt.

For oss er personlig egnethet viktig. Din driv, og dine gode samarbeidsevner gjør at du jobber godt med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Du er en motivator som kommuniserer godt, og er god til å lede laget.

 

Hvorfor jobbe i Infrakraft AS?

«Det merkes at det er et Infrakraft-prosjekt» er kulturen vi dyrker frem. Det skal merkes for alle i prosjektet at det er et Infrakraft-prosjekt; vår kultur er å gi tillit og ansvar. Din tid brukes best på prosjektet. Vi tror ikke på å detaljstyre medarbeiderne våre. Vi gir deg fleksibilitet og ansvar og du skal bruke minimalt med tid på intern rapportering. Friheten krever at du er selvmotivert og kan jobbe selvstendig.

Vi tilbyr muligheten til å utvikle deg og selskapet, samtidig som du belønnes for verdiskapningen. Det gjør vi gjennom gode betingelser, svært god pensjonspakke og helseforsikring.

Høres dette interessant ut, så anbefaler vi at du sender oss din CV i dag. Vi behandler søknader fortløpende.