På EXTRA SKARNES søker vi nå en ny høyre hånd til vår hyggelige butikksjef:-). Butikken ligger sentralt lokalisert i Skarnes sentrum og har mange faste kunder. Som assisterende butikksjef er du butikksjefens støtte og stedfortreder. Sammen med butikksjefen vil du bidra til et hyggelig arbeidsmiljø og god butikkdrift. Du jobber selv aktiv på gulvet i butikken og liker å lede i en hverdag med høyt tempo. Vi setter alltid kunden først og gir den aller beste servicen til våre kunder og det ønsker vi at du også gjør. Som assisterende butikksjef jobber du turnus inkludert helg.

Søknadsfrist: 23.06.2024

Først – Hva kan du få hos oss?
Du får en gjeng med engasjerte og skikkelig gode kollegaer. Ønsker du å utvikle deg har vi mange utviklingsmuligheter- Coop Øst er fullt av muligheter for den som ønsker å satse:-) Vi ønsker å satse på de som vil satse på oss. Coop Øst er et Samvirkelag i vekst som fokuserer på de ansatte og hele tiden jobber med å skape en god kultur både innad i bedriften og utad. Ellers får du lønn etter avtale, forsikringsordninger og diverse ansattgoder tilbyr vi også. Vi tror det er bra å jobbe hos oss og vi vil ta godt vare på deg.

Hva skal du gjøre?
Som assisterende butikksjef vil du jobbe med salg, kundebehandling og service. Du vil ha egne ansvarsområder, gjøre bestillinger og jobbe med mottak og kvalitetskontroll av varer. Du vil også jobbe med kampanjeplanlegging og gjennomføring samt annet forefallende butikkarbeid.

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ser gjerne at du har relevant erfaring innen dagligvare og at du motiveres av økonomiske resultater
  • Du er glad i mennesker og det å sette kunden først er naturlig for deg
  • Du er en motivator og skaper engasjement og trivsel hos de ansatte
  • Du er kreativ og flink til å se gode løsninger
  • Du har stor arbeidskapasitet og yter det lille ekstra
  • Er du fantastisk og har litt Wow i deg er det et stort pluss!

Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen. Vi benytter SEMAC bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater. Personlig egnethet vil vektlegges.

Høres dette ut som noe for deg så håper vi du søker:-) 

Kundene våre gjenspeiler befolkingen og det vil vi at våre ansatte også skal gjøre. Vi er opptatt av mangfold og ønsker alle søkere velkommen, uansett bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, kjønn, legning eller religion. Coop Øst ønsker å være en arbeidsgiver for alle.