Ønsker du å være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Vi leter etter en dyktig Store Sales Manager til vår butikk på Kongsvinger.

Din rolle i teamet vårt

Som Store Sales Manager er du den som sørger for at alt går som det skal i butikken. Ditt ansvar strekker seg fra daglige rutiner til å sikre at butikkonseptet er fullt implementert, utvikle butikken, holde den lønnsom og være en nøkkelperson for å få Lindex til å vokse. Du er den som er ansvarlig for budsjett, personell, arbeidsmiljø og sikkerhet. Og fremfor alt – du leder an for at du og ditt team sammen får kundene til å føle seg vel, og gir henne en best mulig opplevelse.

Stillingene er faste med på 37,5 arbeidstimer per uke. Oppstartdato avklares etter nærmere avtale.

Er dette deg?

Vi tror at du er en drevet og forretningsorientert person med en følelse for kommunikasjon og ledelse. Du går foran som et godt eksempel – med din store interesse for mote, din evne til å prioritere, og til alltid å sette kunden først. Å motivere, utvikle og coache teamet for å oppnå gode resultater sammen er noe som ligger naturlig for deg.

Du trives i et miljø i endring, der du har muligheten til å utvikle og lære noe nytt. Du er aktiv i din egen utvikling. Du er komfortabel med å lede deg selv og andre, og både i å gi og motta tilbakemelding. Du er nysgjerrig på digitale verktøy og hvordan disse kan støtte deg og teamet ditt i butikken. Du skaper et team som tror på å gjøre ting sammen og motiveres av muligheten til å gjøre en forskjell. Du kjenner deg også igjen i følgende:

  • Gjennomført treårig videregående skole med studiekompetanse
  • Erfaring fra en ledende rolle i servicebransjen
  • Snakker og skriver godt norsk og engelsk
  • Føler deg fortrolig med bruk av digitale verktøy 
  • Erfaring fra detaljhandel, helst fra motebransjen

 

Vi er Lindex

En voksende global motekjede, etablert i Sverige. Vi er til for å styrke og inspirere alle kvinner. Dette er vårt høyere formål som selskap. Vårt engasjement for kvinner, bærekraft og kunden gjennomsyrer alt vi gjør. Dette er et fokus vi har på hvert trinn av reisen vår. En reise mot å være en global, merkevaredrevet og bærekraftig motekjede der digital-first er en naturlig tilnærming i alt vi gjør. I Lindex er det menneskene som utgjør forskjellen. Vi er som en stor familie, med verdier som hjelper oss å vokse, og vi tror på å gjøre ting sammen. For to er mer enn en, og sammen kan vi ha større påvirkning. Hvis du føler det på samme måte, er vi sannsynligvis en veldig god kombinasjon.

 

Får du en god følelse av dette og vil være med på reisen vår?

Søk i dag, vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. Siden vi er ivrige etter å finne den rette personen for teamet vårt, tar vi løpende valg. Dette betyr at vi kan fullføre prosessen før søknadsfristen. Siden vi liker å holde ting enkelt, ber vi deg om å søke på nettet.