I Solør-regionen venter det deg en knallmulighet til å trives på jobb, omgitt av flott natur og korte avstander til og fra kontoret. Her får du den perfekte balansen mellom jobb og fritid – rett og slett et sted å koble av og leve livet!  

Om oss 

Hos ØkoRåd, Solør Regnskap er vi en gjeng på 17 glade kollegaer, med avdelinger på Flisa og Kirkenær. Vi har ett felles mål: å støtte og fremme det lokale næringsliv. Med vårt tydelige fotavtrykk i Sør-Hedmark, har vi bygd opp solid ekspertise og et omdømme som folk stoler på. Når det kommer til regnskap for forretning- og primærnæringen, har vi et navn å leve opp til. Vi er stolte av å være den pålitelige samarbeidspartner for våre kunder, og vi opplever jevn strøm av nye kunder som velger å stole på våre tjenester. Derfor trenger vi en erfaren Statsautorisert Regnskapsfører som sammen med oss vil bli en del av den lokale suksesshistorien.  

Om rollen  

Din rolle vil være variert og engasjerende, hvor du vil ha ansvar for å sikre at våre tjenester leveres i henhold til gjeldende standarder og krav. Som statsautorisert regnskapsfører vil du bli en av de viktigste samarbeidspartnere for våre kunder og ha muligheten til å bygge et unikt nettverk. Hos oss vil du alltid samarbeide tett med både kollegaer og kunder, og det er en selvfølgelighet at du har tilgang til de beste løsningene.  

Hva kan denne stillingen tilby deg?  

Hos oss vil du få gode kollegaer som er opptatt av fag, både innen primærnæring og forretning. Du vil få nyttig kundekontakt, og mulighet for faglig utvikling. Vi legger vekt på tilstedeværelse på kontoret for å styrke samholdet, men hjemmekontor er også mulig. 

Gode lønns- og pensjonsbetingelser. 

For å lykkes hos oss har du trolig følgende egenskaper og kompetanse: 

Arbeidsoppgaver: 

  • Ansvarlig for regnskapsføringen og rådgivning for våre kunder  

  • Oppdragsansvar 

  • Delta i utviklingen av effektive arbeidsprosesser og bidra til kontinuerlig forbedring av tjenestene

For å lykkes hos oss har du trolig følgende egenskaper og kompetanse: 

  • Autorisasjon som regnskapsfører, med en solid erfaring som du har lyst til å utvikle ytterligere 

  • Evne til å være en aktiv samarbeidspartner for dine kunder  

  • Evne til å være en medspiller for kollegaer, samt arbeide selvstendig  

  • Helst erfaring innen primærnæring; hvis ikke, vil du få muligheten til å tilegne deg dette hos oss  

  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, muntlig og skiftelig  

Har du spørsmål rundt denne spennende muligheten? Ta kontakt med vår samarbeidspartner Veksthuset Personal, Gry Matsen på telefon 950 55 784, eller e-post gry@veksthusetpersonal.no  

Alle søkere behandles konfidensielt.