KONTOR: Kongsvinger

BDO Kongsvinger er i sterk vekst og søker derfor nye revisjons- og regnskapsmedarbeidere som vil være med å styrke laget. Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø bestående av 15 dyktige og motiverte medarbeidere som leverer tjenester innen regnskap og revisjon. Som nyansatt får du raskt ansvar og svært gode utviklingsmuligheter. Vi spiller hverandre gode og hjelper hverandre, og dette er noe som gjør BDO Kongsvinger til en arbeidsplass hvor folk trives.

Hos oss får du en unik karrieremulighet. Som revisjons- eller regnskapskonsulent i BDO kan du forvente deg en allsidig hverdag, hvor du vil jobbe med en rekke bransjer og virksomheter, spesielt innenfor SMB-segmentet. Hos oss vil du være kundenes kontaktpunkt. Mange av våre kunder ønsker bistand til mer enn revisjon/regnskap, og du må derfor være nysgjerrig og ha en rådgivers «mindset». Vi legger vekt på å sikre og skape verdier for våre kunder, og da trenger vi deg som er engasjert og motivert. Vi søker derfor deg som har vilje og evne til å se hva som ligger bak tallene og som har et ønske om å utnytte potensialet i våre systemer.

Vi ser for oss at du kan huke av flere av følgende kvalifikasjoner:

  • Du er nyutdannet eller har noe erfaring fra lignende rolle. Arbeidsoppgaver og ansvarsområder tilpasses ut ifra dette.
  • Du har bachelor eller master i økonomi eller annen relevant utdanning.
  • Vi ser for oss at du trives med å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og økonomi.
  • Du er prosess- og forretningsorientert, samt har evnen til å se det store bilde.

Faget og rammebetingelsene vi operer i endrer seg hver dag. Det gjør at vi hele tiden må forberede oss, ta initiativ og være åpne for nytenkning, nye løsninger og nye måter å jobbe på.

For å trives og lykkes hos oss er det en fordel å være kundeorientert, å kunne arbeide strukturert og ha en evne og vilje til å dele kunnskap med andre. Vi jobber mye i team og med kunder, så det er en fordel om du er flink til å kommunisere og samarbeide med andre. I tillegg er engasjement og nysgjerrighet egenskaper som settes pris på i BDO. Om du i tillegg har et ønske om å utvikle deg både faglig og personlig, oppfordrer vi deg til å søke!

Vi tror på at forskjeller i bakgrunn, utdanning og perspektiver gjør oss bedre. Om du er usikker på om du kvalifiserer til stillingen, oppfordrer vi deg likevel til å søke!


Hva kan vi tilby deg?

Vi har spurt våre kollegaer om hva som er det beste med å jobbe i BDO:

  • Et skikkelig bra arbeidsmiljø. Vi spiller hverandre gode og har det gøy sammen på jobb. Det finnes utallige sosiale arenaer å engasjere seg i, som for eksempel Frisk i BDO som har et bredt tilbud av fysiske aktiviteter og arrangementer, månedlige lønningsaktiviteter og eget nettverk for innovasjon og nytenkning.
  • Hver dag er ulik. Hos oss får du du jobbe med små og store kunder. Du vil kunne dypdykke ned i ulike bransjer og problemstillinger, både tverrfaglig og selvstendig. Vi lover deg en variert arbeidshverdag!
  • Fleksibiliteten. Vi tror at du best selv styrer arbeidsdagen og hvor du utfører den. Dette tilrettelegger vi for som en hybrid arbeidsplass med fleksitid.
  • Vi vil at du skal lykkes og nå dine mål. Derfor har vi fadderordninger, videreutdanningsprogrammer, tett lederoppfølging og en tydelig forfremmelsesprosess.

I tillegg tilbyr vi kortere arbeidsdager fra juni til august og gunstige pensjons- og forsikringsordninger.

Synes du dette virker interessant? Da håper vi på å høre fra deg.

Søk raskt og enkelt ved å laste opp din CV i portalen vår. Vi går gjennom søknader fortløpende frem til fristen.

SØKNADSFRIST: 5. juni 2024.

Tiltredelse skjer etter avtale.

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for oss å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. Vi støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer.