På bakgrunn av økende oppdragsmengde er vi nå på utkikk etter en ny prosjektleder innen elektro! 

I avdeling Kongsvinger er vi totalt 29 ansatte, hvorav seks er lærlinger. Vi leverer tjenester innen elektro og klima, og søker nå etter en ny prosjektleder innen elektro. Som prosjektleder hos oss vil du få ansvar for blant annet prosjektering av elektriske anlegg, utarbeide/kalkulere tilbud og lede prosjekter fra start til mål. Samtidig vil du også ha ansvar for egne kunder samt utvikle kundeporteføljen i fellesskap med våre kollegaer. Du vil arbeide sammen med egne team med drevene teknikere som er eksperter innenfor sitt fagområde. Vi er en sammensveiset gjeng som er opptatt av et godt arbeidsmiljø. Vi har også flere sosiale sammenkomster i løpet av året som eksemplevis sommerfest, julebord, skitur til Hafjell og Holmenkollstaffetten. 

Hvorfor Caverion?

Som medarbeider hos oss er du en del av noe som er større enn et nybygg-prosjekt, rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag – du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Du vil bidra til å utvikle og levere bærekraftige løsninger til våre kunder. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell, du betyr noe. 

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I tillegg får våre medarbeidere i Kongsvinger gratis treningsmuligheter. Selvfølgelig.

Dette vil du få ansvar for:

 • Prosjektledelse og ansvar for kundeportefølje
 • Salg, kalkulere og prosjektere anlegg
 • Ansvarlig for gjennomføring og levering av prosjekt i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav
 • Ansvarlig for HMS i prosjektene
 • Lytte til kunden, forstå og gi råd og beste løsning for kunden
 • Bidra med din kompetanse i et teknisk flerfaglig miljø
 • Bygge gode relasjoner med kunde, offentlige myndigheter og medarbeidere

Hvem er du?

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er ryddig, kvalitetsfokusert og evner å se løsninger der andre ser problemer. Som prosjektleder hos oss vil du jobbe sammen med mange ulike medarbeidere og kunder og det er derfor viktig du er god på menneskelige relasjoner og har gode samarbeidsevner. I tillegg ser vi for oss at du har god økonomisk forståelse. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

 • Elektrikerfagbrev
 • Teknisk fagskole eller ingeniørhøyskole innen elektro
 • Ønskelig med erfaring fra prosjektledelse, kalkyle, og salg innen elektro
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Lang erfaring som elektriker/servicetekniker kan veie opp for eventuelt manglende formell utdanning fra høyskole m.m.

Dersom dette høres ut som noe for deg vil vi gjerne lese din søknad! 

Om Caverion:
Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste!

Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag.

Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!