Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Har du utdanning som elektriker eller automatiker, og ønsker å bli en del av et inkluderende og engasjert arbeidsmiljø?

Hydro Magnor ligger i Eidskog kommune, og med svenskegrensen som nærmeste nabo og ca 3 mil til Kongsvinger, som nærmeste by. Området kan by på flotte muligheter for et aktivt friluftsliv og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Hydros fabrikk på Magnor er det eneste pressverket Hydro har i Norge.

Hydro Magnor har ca 100 ansatte og produserer aluminiumprofiler som brukes i alt fra vinduer, fasade, gulv til elektronikk komponenter, stillaser til offshore-markedet blant annet.

Vi søker nå etter en person som enten har utdannelse og erfaring som elektriker eller automatiker.

 

Hvorfor skal du velge en jobb hos oss?

Vi er et inkluderende og engasjert team hvor vi tar vare på og oppmuntrer hverandre. Du vil få utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i en variert arbeidshverdag, sammen med dedikerte og dyktige kollegaer. Hydros ambisjoner er at vi skal operere på en sikker, bærekraftig og miljøvennlig måte og ta sunne og informerte forretningsbeslutninger som gagner Hydro, miljøet og samfunnet for øvrig.

 

Arbeidsområde

Elektro og mekanisk vedlikehold jobber tett sammen for å opprettholde stabil drift, og stillingen er en viktig brikke for å oppnå høy oppetid. Du vil være med og løse uforutsette stopp i produksjon, samt utføre planlagte vedlikeholds- og forbedringsarbeid. Kort og godt, drift og vedlikehold av elektriske, mekaniske og automatiserte prosesser fra A til Å.

Det jobbes dagtid, men avdelingen har vaktordning som du blir en del av.

 • Daglig drift og vedlikehold av produksjonsprosesser tilknyttet el. og automasjon
 • Viktig bidragsyter i ulike prosjekter, både i planleggings og gjennomføringsfase
 • Være en pådriver innenfor kvalitet og forbedringsarbeidet i eget fagfelt

 

Kvalifikasjonskrav

 • Relevant fagbrev som elektriker eller automatiker
 • God kunnskap om PLS programmering og kunne bruke PLS programvare som feilsøkingsverktøy
 • Være fleksibel for de forskjellige arbeidsoppgavene innenfor faget
 • Erfaring med feilsøking etter skjemategninger
 • Kjennskap til Industri 4.0 – digitalisering av tradisjonell industri
 • Kunne jobbe selvstendig, med alt fra planlegging og bestillinger til utførelse av en jobb
 • Gjennomføre forbedringer etter ønsker fra våre operatører i henhold til maskindirektivet
 • Vi ser det som en stor fordel at du har erfaring fra industri
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Gode datakunnskaper, bruk av Office-365-miljøet og kjennskap til vedlikeholdssystemer
 • Førerkort på bil, da stillingen inngår i vaktordning

 

For å lykkes i jobben må du være strukturert, løsningsorientert og ha en bevisst holdning til HMS.

 

Vi søker etter deg med erfaring som elektriker eller automatiker, og som har kunnskap om automatiseringssystemer og lavspent elektrofordeling. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke og vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Du må også ha evne til å kommunisere og samarbeide godt med alle deler av organisasjonen og være fokusert på forbedringsarbeid. Vi har en sterk teamfølelse og det å kunne bidra til et positivt arbeidsmiljø er noe vi verdsetter høyt! Vi kan tilby konkurransedyktige lønns og pensjonsbetingelser, samt gode forsikringsordninger, firmahytte og utviklingsmuligheter.

Dette er en god mulighet for å jobbe og bo i Kongsvingerregionen. Se mer hva regionen har å tilby her: https://kongsvingerregionen.no/.