Våre lærlinger er en viktig del av vår fremtid og representerer vår fremtidige arbeidskraft. Vi søker nå etter nye lærlinger til fabrikken vår. Som lærling i Hydro får du fagopplæring av høy kvalitet, bygger verdifulle nettverk og er en viktig del av verdikjeden i produksjon av aluminium – fremtidens metall! Vil du være lærling i et selskap som gjør verden mer bærekraftig? Er du nysgjerrig, lærevillig, engasjert og selvstendig? Da kan en læreplass hos oss kanskje være noe for deg.

Vi søker lærlinger innenfor følgende fag:

  • Produksjonsteknikerfaget

Hvorfor bør du søke læreplass i Hydro?

  • Profesjonell opplæring og veiledning Få grundig opplæring og veiledning fra erfarne kollegaer for å møte kompetansemålene i læreplan
  • Mangfoldige muligheter Velg din karrierevei blant ulike fagfelt — og skap en karriere som passer dine interesser og ambisjoner
  • Inkluderende arbeidsmiljø og ansvarlige HMS-holdninger Bli en del av den daglige driften med vekt på sunne HMS-holdninger.
  • Din utvikling er viktig for oss Få verdifull erfaring i et stort, internasjonalt selskap, der du vokser med reelle arbeidsoppgaver. Dine karrieremuligheter i Hydro er ubegrenset — både i Norge og globalt.
  • Vi vil ta vare på deg For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil få en egen fadder som hjelper deg å bli kjent med Hydro, våre rutiner og kollegaer.

Som lærling ved Hydro Magnor lærer du deg det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagarbeider. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg!

Du er en person med lite fravær, god orden og oppførsel, har gjennomført og bestått VG1 og VG2 (evt VG3) i samsvar med fagets læreplaner

I tillegg ønsker vi at du:

  • Har sunne og bevisste HMS-holdninger
  • Har gode samarbeidsevner
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Er engasjert

Kan du sjekke av på punktene over? Da kan det være akkurat deg, vi søker.

Lærlingene blir en del av den daglige driften, og jobber sammen med andre i ulike avdelinger ved fabrikken. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kollegaer.

Arbeidstidsordning: Produksjonsteknikker vil følge bedriftens skiftgang. De andre fagretningene jobber dagtid.

Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve.

Lønn

Lærlinger får lønn etter egen tariff, samt gjeldende skift -og helgetillegg. Lønnen fastsettes som en prosentsats av startlønn for fagoperatører som stiger etter hvert som verdiskapningsperioden din øker. Våre lærlinger inngår også i vår bonusordning. Gode forsikrings og pensjonsordninger.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro's daglige virke og vi søker derfor lærlinger som vil bidra positivt til dette gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi har en sterk teamfølelse og det å kunne bidra til et positivt arbeidsmiljø er noe vi verdsetter høyt!

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier -omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennsker. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.