En hverdag der du gjør en forskjell:

Stendi Klokkegården er en avdeling for heldøgns omsorgstjenester, som ligger på Arneberg i Åsnes. Avdelingen trenger flere medarbeidere, og vi ser etter deg som ønsker å bidra til å skape et sterkt lag med et spennende fagmiljø!

Boligen er et hjem for mennesker med ulike bistandsbehov, med hovedvekt innenfor ROP- segmentet. Hos oss får brukerne tydelige forventninger, rammer og strukturer, i kombinasjon med takhøyde, fleksibilitet og omsorg. Arbeidet i boligen handler om å hjelpe brukerne med mål om en meningsfull hverdag. Brukerne får faste måltider, hjelp til å opprette, huske og gjennomføre avtaler, bistand i forhold ADL, hjelp til å administrere medisiner m.m

Stillingen vi utlyser er 100% fast ansettelse i langvakt stilling, dvs 12,5 timer (med arbeid i tre og fire dager på rad, med opp til en uke fri imellom hver arbeidsperiode.) Arbeidsoppgavene vil være allsidige, og du vil være involvert i ulike aktiviteter knyttet til brukernes liv. Ingen dager er like, så om du trives med varierte og utfordrende dager er dette stillingen for deg!

Engasjerte kollegaer i et godt fagmiljø:

Når du starter i rollen får du god opplæring og kurs. Med eget

opplæringsprogram holder vi et faglig høyt nivå, og vi legger til rette for videreutdanning innenfor den retningen du ønsker.

Vi har et bredt spekter av ulike profesjoner med et høyt tverrfaglig samarbeid.

Stendi er best i det vi gjør og er ledende innen private helsetjenester i Norden. Vi utvikler bransjens beste medarbeidere, investerer i bærekraftig vekst og kvalitet i tjenestene. Vi ser utfordringene og vi håndterer dem. Ofte får vi utfordringer som andre ikke har fått til fordi vi er så gode og løsningsorienterte.

Det er enkelt å være ansatt hos Stendi. Vi ønsker å være fleksible og gi fri/bytte vakter når du har behov for det. I tillegg har vi fokus på helsefremmende aktiviteter. Du får tilgang til oppgradert treningsrom og et godt mattilbud når du er på jobb.

Du – en empatisk person med gode vurderingsevner:

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig.

Til denne stillingen er det et krav at du har 3-årig helse-/ sosialfaglig utdannelse på høyskolenivå innenfor disse profesjonene: sykepleier, vernepleier, barnevernspedagog, sosionom, bachelor i psykologi eller ergoterapi.

Erfaring innen miljøarbeid eller lignende arbeid er en fordel.

Akutte situasjoner kan oppstå, og da er det viktig at du klarer å stå i disse krevende situasjonene og løse de sammen med teamet. Vi ser derfor for oss at du er tydelig i din kommunikasjon og har god gjennomføringevne.

Som ansatt hos oss kommer du til å samarbeide mye med dyktige kolleger, så gode samarbeidsevner er viktig. Vi søker deg som godtar alle for dem de er, både når det gjelder kolleger og brukere. Å være en god relasjonsbygger er derfor et "must" i denne rollen.

Våre ansatte må også ha førerkort på bil.

Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

Kontaktperson:

Navn: Hilde Lilleåsen

Tittel: Avdelingsleder

Epost: hilde.lilleasen@stendi.no

Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.