Er du kreativ og nysgjerrig, √•pen for l√¶ring og utvikling og elsker √• trylle p√• kj√łkkenet?

Da kan det være at nettopp du er kokken vi leter etter!

La oss introdusere oss selv:

P√• toppen av Kongsvinger ruver Festningen Hotel & Resort, i festningsverket fra √•r 1683. Vi har 28 hotellrom, og flere m√łteromslokaler. Hotellet er popul√¶r destinasjon for b√•de feriegjester, brylluper og selskap – samt kurs og konferanse for bedrifter. Vi tilbyr et eksklusivt opphold i historiske omgivelser, toppet med virkelig god mat og service. Hotellets restaurant utvikler i disse dager tilbudet for a la carte – en kreative og morsom prosess vi har stor tro p√• vil lykkes.

N√• s√łker vi etter en kokk til √• bli med oss p√• veien videre. Vi ser etter en faglig sterk person som √łnsker √• utvikle seg sammen med oss, som √łnsker √• bidra til et sunt og dynamisk arbeidsmilj√ł og som kan lage de flotteste rettene og s√łrge for at v√•re gjester f√•r en minneverdig opplevelse.

Arbeidsoppgavene består blant annet av:

  • Bidra til utvikling og planlegging av hotellets mattilbud
  • Prepp og tilbereding av mat
  • Bist√• i innkj√łp og kontroll p√• varelager

Egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter:

  • Minst 5 √•rs erfaring som kokk
  • Fagbrev er √łnskelig
  • Gode samarbeidsevner
  • Kan kommunisere godt p√• norsk eller engelsk
  • Effektiv og l√łsningsorientert

…. Og hva kan vi tilby?

  • En helt unik arbeidsplass i historiske omgivelser
  • Utviklingsmuligheter og faglige samlinger i regi av Festningshotellene
  • Tett samarbeid med Executive Head Chef og √łvrige kokker i organisasjonen
  • L√łnn etter avtale
  • Personalgoder i Festningshotellene og hos samarbeidspartnere

Hvis du kjenner at dette er noe for deg, s√• h√•per vi du sender oss en s√łknad hvor du forteller litt om deg selv og din erfaringsbakgrunn. Vi kaller inn til intervjuer fortl√łpende, oppstart etter avtale.