VIL DU VÆRE MED PÅ EVENTYRET?

Hva vi ser etter

Du har solid fagkompetanse, er raus og villig til å stå på det lille ekstra for å være med på å skape den beste barnehagen, hver dag. Du er opptatt av kvalitet i alle ledd, og er dyktig til å spille dine medarbeidere gode. Det beste med deg er at du er god til å møte barn og foreldre med anerkjennelse, respekt og likeverd. Du er tilstedeværende, blid og serviceinnstilt. Du er glad i å være ute, viser initiativ og har gode samarbeidsevner. Vi ser etter deg som liker å ta ansvar. Du har gode muntlige, skriftlige og digitale ferdigheter.

Arbeidsoppgaver

Vi har en ledig stilling som pedagogisk leder! Dette året vil det være på en uteavdeling, men hos oss rullerer personalet.

Vil du være med på dette eventyret, og har utdanning som barnehagelærer/ førskolelærer er du velkommen til å søke. Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Vi tilbyr

Vi som jobber i Lia barnehage, er utrolig stolte av barnehagen vår og mener at vi har verdens viktigste jobb. Våre satsingsområder er fysisk og psykisk helse, og vi er mye ute i skog og mark. I vårt skattkammer har vi tradisjonelle eventyr som gis god plass i barnas hverdag. Vi har i mange år jobbet med oppmerksomt nærvær, relasjonsarbeid og bevegelsesglede.

Vi er en stabil og kompetent personalgruppe, og kan tilby deg et godt arbeidsmiljø som du får ta del i og være med å videreutvikle. Er du den rette vil du få morsomme og hektiske dager hos oss. Vi har egen kokk og serverer varm mat hver dag.

Våre verdier, KVALITET, RAUSHET OG ARBEIDSGLEDE utgjør rettesnoren i alt vårt arbeid.

Les mer om Lia barnehage SA på www.liabarnehage.no

Vi er medlem av PBL og har ordnete lønns- og arbeidsforhold, samt gode pensjonsordninger.