Pizzabakeren Kongsvinger baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Kongsvinger. Nå trenger vi flere

PIZZABAKERE

Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser – og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne.

Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for at både kollegaer og kunder skal trives rundt deg.

Folk spiser mest pizza både på kvelder og i helger, så det er da du trengs hos oss. Noen vil også ha pizzaen levert hjem på døren, derfor er det en stor fordel at du har sertifikat for bil slik at du kan kjøre pizzabilen vår. Du må også beherske norsk skriftlig og muntlig.

Det vil være mulighet for en heltids stilling for rett vedkommende.

Hos oss får du:

– Kule kollegaer

– Ryddige arbeidsforhold

– Og ikke minst sjansen til å møte de mange pizzaelskerne i Kongsvinger!

Blir du glad i pizzahjertet ditt av å lese dette, gleder vi oss til å høre fra deg!

 

Pizzabakeren respekterer dine krav til personvern.                                                                                                                                                  

Vi i Pizzabakeren setter stor pris at du har valgt å søke på jobb hos oss. Vi gjør deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av opplysninger om søkere og ansatte, slik at du kan føle deg trygg. Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Pizzabakeren er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Når ansettelsesprosessen er over så vil alle personopplysninger til de søkere som ikke fikk jobben slettes. Ved ansettelse vil du få en erklæringen om vår personvernpolicy som gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn,

hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Ref www.datatilsynet.no