Storsjarmør trenger flere allierte

Jeg er en liten gutt på 3 år som bor sammen med mamma og mine brødre. Jeg har flere diagnoser, men det som du bør vite spesielt om er epilepsien min. Jeg er multisyk og lungesyk/hjertesyk. Jeg kan bevege meg noe, men trenger assistanse til alt av forflytning og personlig hygiene. Medisinske apparatet som vi sammen må bli venner med er bi-pap (pustemaskin) og forstøver som er i daglig bruk. Trenger bistand til forflytning og mobilisering, stimulering, og noen flere bestevenner på laget. Jeg har også PEG, og er på matpumpe hele døgnet.

Pusten min kan skremme oss, og noen ganger snur tilværelsen svært fort og du som skal bli min venn: må ha tæl til og stå i dette sammen med meg! ALT dette får du opplæring til!

Jeg elsker alt i fra å sitte på fanget og få kos, til å ligge på gulvet og leke. Her kan jeg leke med heisekranen og klosser. Selv om jeg har en fysisk funksjonsnedsettelse skjønner jeg alt det som foregår rundt meg og jeg klarer å kommunisere det jeg ønsker – mye med tegn til tale.

Dine arbeidsoppgaver blir

– overvåke meg på natt og endre stilling

– leke med meg på dagtid

– utføre personlig hygiene

– være avlaster for mamma

– lage sondemat

– ellers være der jeg er og sikre at jeg er trygg

Du må være

– Fleksibel

– glad i å være med barn

– tålmodig

– ikke redd for å ta i et tak

– ha førerkort

– ha plettfri vandel

Hva kan Prima Assistanse tilby:

  • Egen kontaktperson i Prima Assistanse
  • En meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell
  • Varierte arbeidsoppgaver hvor ingen dag er helt lik
  • Ansattfordeler
  • Kurs gjennom Prima Assistanse
  • Lønn etter tariff/ Lønn og andre vilkår ihht. Landsoverenskomsten for BPA/ Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale

Erfaring med PEG, og metningsmåler er en fordel, men ikke noe krav. Du vil få opplæring i det du trenger, men du må være tøff nok til å tørre dette.

God kjemi mellom deg og meg er alfa omega for at vårt samarbeid skal fungere godt.

Jeg trenger deg som kan å bistå meg både dag, kveld og natt (våken). Du vil inngå i en fast turnus, hvor det er arbeidshelg hver 3. eller 4.helg.

Jeg har nå ledig flere stillinger i ulik størrelse.

Mamma vil være arbeidsleder og Prima Assistanse arbeidsgiver.

Lønn etter gjeldende tariff.