Er du en framtidsrettet vedlikeholdsleder som vil gjøre en forskjell? 

Vår nåværende vedlikeholdsleder går over pensjon og vi søker hans etterfølger. Vi ønsker oss en vedlikeholdsleder med stort engasjement, som ønsker å være med å utvikle virksomheten, seg selv og andre. Som vedlikeholdsleder vil du få en nøkkelrolle og være et bindeledd i organisasjonen, hvor du får ansvar for å organisere, lede og utvikle vedlikeholdet i vår fabrikk. Sikkerhet, kvalitet og effektivitet er styrende for all aktivitet ved bedriften, og vil være førende også for vedlikeholdsleders oppgaver og ansvar. 

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for vedlikehold av maskiner, produksjonsutstyr og verksted
  • Hovedansvaret for å utarbeide vedlikeholdsplaner
  • Planlegge, utarbeide og gjennomføre forebyggende vedlikeholdsarbeid i bedriften
  • Delta i feilsøking og reparasjoner av bedriftens utstyr
  • Ledelse av små og store forbedrings- og investeringsprosjekter, herunder videreutvikling og strukturering av disse

Oppfølging av HMS er en naturlig del av våre retningslinjer, det jobbes målrettet hver dag for at vi alle skal komme Hel Hjem

Kvalifikasjoner

Vi tror du har en høyere teknisk utdannelse innen prosess-, maskin eller mekaniske fag, utdanning kan kompenseres med relevant erfaring. Vi håper også du har EL kompetanse, men det er ikke et krav. Vi ønsker også at du har en EL bakgrunn. Du har erfaring fra operativ vedlikehold i en produksjonsrelatert virksomhet, du tar lett eierskap til oppgaver og evner å se muligheter. Du er uredd i ditt arbeid og håndterer mange parallelle prosesser på samme tid. Som person er du analytisk, resultatbevisst og har høy gjennomføringsevne. Du er en god relasjonsbygger som engasjerer og motiverer dine kolleger. Videre er du en lagspiller som vil sikre en kostnadseffektiv og kvalitetsfokusert produksjon med god kommunikasjon. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi tror også at det viktigste for å lykkes i rollen er at du er lidenskapelig opptatt av kvalitet i alle ledd.

Vi tilbyr

En meget spennende rolle i et konsern i sterk utvikling og i en solid og bærekraftig virksomhet! I Moelven tror vi på kraften i individet, det individuelle engasjementet og at hver medarbeider utgjør forskjellen. Du får frihet, myndighet og mandat til å påvirke. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har fokus på HMS og trivsel på jobben. Du får jobbe med et tverrfaglig team med høy faglig kompetanse.

Kontaktinformasjon

Kjell Åge Nymoen, Vedlikehold/Produksjon, 98295511, kjell-age.nymoen@moelven.no
Johan Berglund, Daglig leder, 705121940, johan.berglund@moelven.com

Arbeidssted

Industrivegen 46
2260 Kirkenær

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Moelven Profil AS

Referansenr.: 4818773363
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 16.06.2024