Er du en trygg voksen med pågangsmot og som vil være med å gi barn nye muligheter i livet? Vi søker nå etter nye kollegaer til vårt RessursTeam. Som ansatt i vårt RessursTeam vil du ha en fast medleverturnus (3-7-4-7), men ikke fast arbeidssted. Du vil inngå i et eget team som tilbyr ressurser på tvers av våre avdelinger, så noe reisevirksomhet må derfor påregnes. Vi har stor faglig variasjon, spennende arbeidsoppgaver og du vil ha muligheten til å opparbeide deg bred kompetanse.

Målgruppene til Solhaugen er omsorg 6-13 år (15 år), omsorg 13-18 år (20 år), behandling lav risiko og behandling høy risiko. Vi har også en avdeling for EMA.

Som miljøterapeut i vårt RessursTeam blir du en del av et faglig sterkt miljø, med hyppig og relevant opplæring og veiledning med fokus på kontinuerlig kompetanseheving. Vi har tre fysiske samlinger i året der hele ressursteamet samles, her har vi fokus på faglig utvikling og teambuilding. Samlingene går over tre dager. Du vil ha mulighet for påvirkning av egen hverdag, personlig utvikling og interne karrieremuligheter. Vi har gode lønnsbetingelser, samt pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ser etter deg som har:

 • Bachelor i barnevern, vernepleie eller sosialt arbeid. Annen relevant bachelor vil også vurderes
 • Erfaring fra arbeid med målgruppen
 • Gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig
 • Førerkort klasse B
 • Norsk pass/gyldig arbeidstillatelse
 • Politiattest iht Barnevernsloven § 12-11, Jmf. politiregisterloven § 39, 1. ledd (skal ikke legges ved søknad)

  Det er også ønskelig, men ikke et krav, at du har:

  • Relevant videreutdanning
  • En eller flere hobbyer/interesser som kan benyttes i miljøterapien

  For å lykkes hos oss er du en person som klarer å skape tillit og gode relasjoner til ungdommene som bor hos oss, vi tror derfor du er omsorgsfull og tålmodig. Du er en trygg og tydelig medarbeider med stort engasjement for utvikling og endringsarbeid. Du ser viktigheten av godt teamarbeid og er en kollega som stiller opp for dem rundt deg.

  Søknadsfrist er senest 28. februar, men intervjuer og ansettelser vil bli gjort fortløpende.

  Våre verdier:

  Lydhør – Opptatt av medvirkning og å se barnet, åpen for tilbakemelding og veiledning. Når du utfordres søker du hjelp slik at egne følelser ikke er til hinder for barnets utvikling.

  Aktuell – En kollega andre ønsker å jobbe sammen med

  Kvalitet – Faglig oppdatert og har et ønske om å være i utvikling som fagperson. God til å prioritere og dokumentere.

  Stolt – Motivert til å jobbe i privat barnevernssektor. Bidragsyter til god kultur på arbeidsplassen.

  Om Solhaugen Omsorg og behandling
  Vi er Norges eldste private barnevernsinstitusjon, og har i år jubileum! Vi har i 70 år gitt omsorg og trygghet til barn som har det vanskelig. I dag har vi avdelinger for alle målgrupper jf Barnevernloven.

  Vårt hovedkontor ligger i Lunner og våre avdelinger er lokalisert i Viken, Innlandet, Oslo, Trøndelag, Rogaland og i Vestland.