PRODUKSJONSMEDARBEIDER

Dine arbeidsoppgaver
Denne stillingen er for deg som ønsker å være med på å starte opp en ny produksjonsvirksomhet i Kongsvinger.
Som produksjonsmedarbeider vil du jobbe med produksjonsarbeid, pakking og forefallende arbeid i fabrikken. Proaktivt vedlikeholdsarbeid inngår også i arbeidsoppgavene.

Profilen din
Du bør være vant til produksjonsarbeid. Du er en operativ person med stort pågangsmot. Vi legger stor vekt på personlig egnethet og at du er kvalitetsbevisst i det du gjør.

Det er en fordel med praktisk forståelse og tidligere erfaring fra kjemisk produksjon. Mekanisk interesse og erfaring er viktig for stillingen. Det er også nødvendig med truckførerbevis (T4).
 

Vi kan tilby en meget spennende og utfordrende stilling hos et dynamisk nordisk selskap med lang historie. Arbeidssted er Siva Industriområde i Kongsvinger.
 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Aktiv Bemanning Norge AS ved Odd Arne Klokkerhaug, tlf +47 908 33 850 eller Arom-dekor Kemi AS ved Thomas Kisen, tlf +47 948 55 054. Alle henvendelser behandles konfidensielt og ingen referanser kontaktes uten at dette er avtalt på forhånd.

Det er relativt kort søknadsfrist og søknader blir behandlet fortløpende. Føler du at dette er stillingen for deg, da sender du inn en søknad til oss.

Les mer om oss på aromdekor.no