Servicetekniker søkes til sitekontoret i Odal

Ønsker du en variert hverdag, tøffe utfordringer og en meningsfylt jobb i en industri som har tatt Norge med storm?
Siemens Gamesa har i Norge tatt over flere vindparker som må vedlikeholdes og holdes i drift. Av den grunn, er vi nå på jakt etter dyktige serviceteknikere som vil være med på å skape en mer bærekraftig fremtid.
Odal Vindkraftverk består av totalt 34 vindturbiner, med totalt 160 MW installert effekt.
23 av turbinene blir installert på Songkjølen og 11 blir installert på Engerfjellet. Totalt vil vindkraftverket produsere om lag 500 GWh – som kan forsyne 31.000 husstander med fornybar strøm

Dine arbeidsoppgaver
Som servicetekniker hos Siemens Gamesa vil du være en av våre viktigste spillere i å sikre høyest mulig oppetid og størst mulig produksjon for våre kunder. Du vil sammen med dine kolleger ha ansvaret for service og vedlikehold av våre vindparker, hvor mye av hverdagen din vil være ute i turbinene og innebære en variasjon av både mekanisk og elektroteknisk arbeid. Store deler av servicearbeidet vil tilrettelegges i sommer halvåret, mens du resten av året vil ta snøscooteren fatt og drive med proaktivt og forefallende vedlikehold. Dette vil innebære alt fra reparasjon til utskiftning av turbintekniske komponenter, og reparasjon på turbinens konstruksjon.

For interesserte er det mulighet for offshorearbeid i fremtiden.

Som du kanskje skjønner vil alt arbeid du utfører kreve at du er komfortabel med å jobbe høyt over bakken og takler å ferdes i trange rom.

Vi gjør oppmerksom på at godkjent offshore helseattest må fremlegges ved en eventuell andre runde med intervju.

Ønskede kvalifikasjoner
Har du ingen tidligere erfaring med vindturbiner? Dette vil ikke være et hinder. Siemens Gamesa her en egen intern teknikerskole hvor du vil få en grundig opplæring og onboarding. For å kunne utføre jobben er det derimot en forutsetning at du oppfyller en av de følgende kvalifikasjonene:

  • Energimontør
  • Elektriker med fagbrev gruppe-L
  • Energioperatør
  • Vindtekniker

Andre kvalifikasjoner

  • Førerkort kl. B er et krav
  • Det vil også være fordelaktig å ha truckførerbevis og hengerlappen
  • Interesse og ferdigheter innen bruk av digitale plattformer og verktøy
  • Kvinner oppfordres til å søke

Har du i tillegg erfaring fra elektriske industrianlegg eller kjennskap til hydrauliske anlegg? Da ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg.

Dine personlige egenskaper
For å lykkes i stillingen vil det være viktig at du er selvstendig og initiativrik, samtidig som du samarbeider godt med andre på laget. Du tar eierskap til jobben og er særdeles opptatt av å levere god kvalitet på arbeidet du leverer. Hos oss i Siemens Gamesa setter vi sikkerhet som den høyeste prioriteten, og derfor vil våre strenge krav til HMS ligge til grunn for alt arbeidet som gjøres i og på vindturbinene.

Hva vi kan tilby deg?
Varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt og kompetansetungt miljø som preges av sterk faglig stolthet. Vår teknologi er ledende i sitt segment og du vil få mulighet til å jobbe med det siste innen vindturbiner. Nødvendig opplæring og kompetanseutvikling vil bli gitt, og du vil få gode muligheter til å utvikle deg i stillingen. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger.

Søknadsinformasjon:
Gå inn på hjemmesiden til Manpower www.manpower.no og søk på stillingen elektronisk.

Frist: Snarest
Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Arbeidssted: Odalen

Høy reisevirksomhet i regionen må påregnes.

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast ansettelse

Registrer din CV og søk på stillingen på www.manpower.no
Vi gjør oppmerksom på at ved et eventuelt jobbtilbud vil det gjennomføres en bakgrunnssjekk av vår samarbeidspartner Semac.
For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Lone Trædal, Fagleder, mobil +47 94814491 /e-post lone.traedal@manpower.no